PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64190
6,3 6 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego czasami pojawia mi się komunikat "Twoja wypowiedź zawiera link zewnętrzny.Usuń go aby opublikować wypowiedź" mimo że nie zamieszczałem żadnego linku a tylko sam tekst.

ocenił(a) serial na 10
nosom1

Ja myślę, że to dlatego, że jesteś "początkującym filmwebowcem". Ja tak miałam na początku, a potem - nagle! - system pozwolił mi na publikowanie linków. Nie wiem dlaczego tak się stało.

Wcześniej miałam ten sam komunikat i, na przykład, skrót "m.in." był traktowany jako link wewnętrzny. Jak usunęłam ten skrót, to wpis mógł zostac opublikowany.

Przynajmniej u mnie tak było, może u Ciebie też tak będzie.

ocenił(a) serial na 10
nosom1

myślę, że nastasja dobrze pisze, oceń trochę filmów, zdobądź znajomych i myślę, że zostaniesz odblokowany bo staniesz się poprostu bardziej wiarygodny :) powodzenia! i to jest naprawdę fajna strona a ludzie, którzy tu są w większości są bardzo pozytywnie zakręceni na punkcie filmów i seriali oczywiście :)

ocenił(a) serial na 7
nosom1

Może to być ograniczenie ilości postów dla początkującego użytkownika albo jakiś glitch, który trafia się od czasu do czasu na filmwebie, ten portal już tak ma. ;] Czasem na innej przeglądarce aktywne są funkcje, które nie działają na tej, na której pracujemy.

milkaway

Wcale nie.Mi tez się to czasami pojawia :(

Maggonagal

Raczej dla tego,że nie można dodawać nazw własnych do swoich opinii.

ocenił(a) serial na 7
Maggonagal

Nie można dodawać nazw własnych? Karol, Jacuś, Warszawa, Anglia - proszę sypię nazwami własnymi jak z rękawa. ;]

milkaway

Hahah,no masz rację ;)

Maggonagal

Ja daję przykład,bo przed chwilą miałam ten sam problem :)