Przygody Merlina
powrót do forum 4 sezonu

Według plotek i niepotwierdzonych źródeł na stronie http://www.tv.com/merlin/show/75429/episode.html sezon 4 ma być ponownie nakręcony w miejscach : na Wyspie Błogosławionych, w Eldor, wieś z 4 odcinka 3 sezonu oraz miejsca z odcinka Ognie Idirsholas

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

ale to co podales jest do trzeciego sezonu

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

podam ci konkretny link do spoileruw 4 sezonu :
http://www.tv.com/merlin/show/75429/series-4-spoilers-thread/topic/90585-2673222 /msgs.html?tag=content;main

michal_12_filmweb

Ooo w czwartym sezonie będzie Gwaine! Jupi! ;D

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

Było wiadomo że będzie w końcu jest rycerzem okrągłego stołu

michal_12_filmweb

Niby tak, ale zawsze lepiej mieć potwierdzone informacje (tak, tak, wiem, ze to jest niepotwierdzone źródło, ale zawsze xD)

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

no, mam nadzieje tylko, że fabuła ruszy naprzód
piszą też, że Persival na stałe zagości w serialu, to fajnie ;-)

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Tylko nie wiadomo na czym się szkończy jeśli tylko będzie 5 sezonów to serial szkończy się na zjednoczeniu Albionu,powrocie magii do Camelotu i koronacji Artura i na tym jak Merlin zostaje doradcą i prawą ręką Artura oraz na mianowaniu Merlina czarodziejem Camelotu.

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

w sumie tak powinno byc, bo reszta mitów, jak to Arthur byl poteznym krolem, a Merlin super czarodziejem, zostały już opowiedziane ;p

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

A jeśli mieli by nakręcić kolejne to chciałbym żeby się szkończył na tym jak Artur ginie w bitwie ,a Morgana i Nimue zabierają Artura na magiczną wyspę Avalon .

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

nie chcę żeby ktoś umierał!!! a już na pewno nie artur, merlin, morgana albo morgouse!!!

l578

Morgause raczej już nie żyje... Ale Artur z Merlinem nie mogą umrzeć!

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

Jak myślicie kture wątki z legend o Morganie zostaną wprowadzopne do serialu :

Morgana nasyła zielonego rycerza na Gawaina
Morgana uwodzi Merlina i więzi go w magicznym drzewie
Morgana podkochuje się w Lancelocie lecz ten odrzuca jej zaloty a ona dla zemsty więzi go kilka razy
Morgana razem z Nimue i innymi kapłankami Avalonu zabiera Artura na Wyspę Avalon