PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107746}

Miłość i nienawiść

Entre el amor y el odio
2002
7,5 818  ocen
7,5 10 1 818
Miłość i nienawiść
powrót do forum serialu Miłość i nienawiść

Serial świetny. 10/10

użytkownik usunięty

Gdyby ktoś wstawił odcinki różnych telenowel na youtube (a jest takich osób pare) i ma nagrane właśnie te - to może skusiłby się na dodanie dalszych odcinków. Myślę, że to byłaby świetna gradka dla tych,którzy chcieliby zobaczyć serial ponownie lub tych, którzy nie mieli szansy nigdy go zobaczyć, a są fanami Cesara Evory. To tyle w temacie.

ocenił(a) serial na 8

Moja ulubiona telenowela. Teraz już takich nie ma. Ja ostatnio ściągałam odcinki z chomi**. Są wszystkie, lecz w kilku nie ma lektora. Szukałam w internecie, ale tych konkretnych z lektorem nie ma. Mi to w sumie zbytnio nie przeszkadza.

użytkownik usunięty
Hadley

Wiem, ale wiesz... nie każdy chce płacić za każde pobranie (1 GB za 3 zł to po dziewięć odcinków gdzieś jest), aby zobaczyć w całości, a na youtub. (piszę w skrócie, abym mogła opublikować ten wpis) lub dailym., gdzie oglądalność telenowel jest bardzo duża.

ocenił(a) serial na 8

Rozumiem. Ja nie mam tego problemu, z chomike*. A niestety na innych portalach nie znalazłam.

ocenił(a) serial na 9
Hadley

Na video.anyfiles jest 30 odcinkow po polsku:)

użytkownik usunięty
Mother_Earth

Dzięki, właśnie dzisiaj się skapnęłam. Już 31. :) Czekam na więcej.

ocenił(a) serial na 9

Ja tez bo to wciaga:)

użytkownik usunięty
Mother_Earth

Ja już to wiedziałam od pierwszego odcinka. :D

szkoda, ze nie ma dalszych odcinkow. tylko do 31 na anyfiles: //

użytkownik usunięty
TheTemptressKat

No. Szkoda. ; ;

ocenił(a) serial na 8

Mimo,że oglądałam tą telke jako dziecko to wiele scen z niej pamiętam do dziś.
Zapada w pamięć .

użytkownik usunięty
pati1109

Ja dokładnie to samo. Właśnie ostatnio natchnęło mnie na ten serial i zaczęłam szukać odcinków na yt. Na szczęście na anyfiles są wszystkie odcinki. Szczególnie podobają mi się pierwsze odcinki gdy Ana Cristina poznaje się z Octaviem...bardzo to romantyczne :)

ocenił(a) serial na 8

Na anyfiles są wszystkie odcinki