PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606320}

Miłość i przeznaczenie

La fuerza del destino
2011
7,7 488  ocen
7,7 10 1 488
Miłość i przeznaczenie
powrót do forum serialu Miłość i przeznaczenie

Na forum telenoweli "La fuerza del destino" została umieszczona wspaniała wiadomość: od 3 października telenowela będzie emitowana o godzinie 16:00 ;)) Cieszycie się ?;>
ja bardzo<jupi> <jupi> !!!!

sydziuchna

bardzo sie cieszymy :D

sydziuchna

Co za radość, jak dobrze, że w końcu zmądrzeli! Muszę zacząć nadrabiać zaległości w odcinkach. Dziękuję za informację ;)

sydziuchna

a na jakim kanale??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nihooya

" od 3 października telenowela będzie emitowana o godzinie 16:00 ;)" przytaczam! mamy wrzesien i na pulsie jest emitowane o 13.30. Pomyślałm ,ze spokojnie bede mogla nadrobic 14 odc na innej stacji

nihooya

A i nie zyczę sobie mówienia do mnie idiotko, kretynko! Ja nie zamierzam chamsko sie do Ciebie odnosić. Można delikatniej zwrócić komus uwagę. Chociażby ze względu na to, że mnie nie znasz, ani ja Ciebie.
Godzina i data emisja mogła wprowadzić mnie w błąd. Jak wspomniałam już w innym temacie, że musze nadrobić poprzednie odcinki. Pomyślałam wówczas, że może być do tego świetna okazja. Poza tym moje pytanie było kierowane do sydziuchny, więc czemu się odzywasz i to w taki sposób? A i tak bardzo chciałaś mnie uświadomić jak rzeczywiście nazywa się główna bohaterka(przytoczyłam imię z innej telenoweli) że zrobiłas błąd w jej nazwisku. Taka znawczyni, a mnie by zaboksowała za wpadki... Wrzuc na luz

Princesska0512

fakt, koleżanka przegięła ... można było w delikatniejszy sposób powiedzieć(napisać) .
Princesskaa na PULSie jest "Siła Przeznaczenia" ;))
Miłego oglądania wszystkim ;))

sydziuchna

Tak już zostałam dogłębnie uświadomione;p Również znalazłam sobie źrodełko z poprzednimi odcinkami i od dzisiaj zaczynam:D w sumie fajnie bo to będzie weekend dla Milości i przeznaczenia:D Kurcze, że ja wczesniej nie wpadlam na ta telcie;/ a od tygodnia prawię zamulam przed telewizorem cały dzień... A wkręciłam się no no:D już dawno jeden obejrzany odc nie skradł aż tak mojego serca:D