PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606320}

Miłość i przeznaczenie

La fuerza del destino
2011
7,7 488  ocen
7,7 10 1 488
Miłość i przeznaczenie
powrót do forum serialu Miłość i przeznaczenie

Zobaczcie jaką znalazłam notkę!!!!!

"Telenowela LFDD na pulsie tłumaczona ,,Miłość i przeznaczenie'' od poniedziałku do piątku o 13.30... jest jedyną telenowelą na jesień w Pulsie... godzina emisji jak zwykle do kitu "

ten cytat "wzięłam " ze strony o tej telenoweli:)
Mam dość tej stacji ;( !!!!! Jak ja oglądnę długo wyczekiwany serial??!! ;((

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

no kurdeee ja tej godzinie będę w szkole ! SZOK !

sydziuchna

Taa, na pewno będę oglądać "LFDD" o 13:30... Zresztą była mowa o dwóch telkach, a tu tylko jedna - TvPuls po raz kolejny bardzo mnie zawiódł ;( PS. Sydziuchna, na pocieszenie dodam, że ,,Miłość i przeznaczenie" ma być dodawana na wrzutę ;) Wiem, że to nie to samo, co oglądanie w telewizji, ale z braku laku...

Strawberry_77

Ja również jestem wkurzona bo to już przegięcie nie dość, że będę w szkole codziennie do trzeciej i czwartej to jeszcze puszczą to o wpół do drugiej .Puls staje się coraz gorszy. Zamiast puszczać takie seriale o 17.00 czy nawet 18.00 to Puls woli emitować bajki dla dzieci. Eh..... szkoda słów :(

Strawberry_77

Kochana ! Pocieszyłaś mnie i to bardzoo;)) Będę mogła oglądać wieczorami ;))w ten sam sposób oglądałam "Duch Eleny" , przynajmniej nie będę tracić czasu na reklamy ;))

dzięki za informację ;))

sydziuchna

Małe sprostowanie - "LFDD" będzie dodawana na dailymotion ;) Skoro Puls już emituje telki o tak beznadziejnych godzinach, to mógłby przynajmniej dawać jakieś powtórki w weekend... A swoją drogą Sandra i David tworzą śliczną parę, uważam, że bardzo do siebie pasują ;)

Strawberry_77

właśnie oglądnęłam na dailymotion;) Jestem wdzięczna tej osobie, która "wrzuca" odcinki Siły przeznaczenia ;)
tak, David i Sandra fajnie razem wyglądają !! David niezłe ciacho:D:D

ocenił(a) serial na 8
sydziuchna

Bardzo ta telenowela mi się spodobała,że zaczęłam ją nagrywać dodaje ten serial na youtube wystarczy wpisać tytuł telenoweli mój nick to Hope877 ( tylko nie mam 1 odcinka). pozdrawiam i zapraszam do oglądania :)

sydziuchna

Ja dodaje odcinki na dailymotion o to link http://www.dailymotion.com/anett123#videoId=xjy7f4

anett_anahi

dzięki, dzięki!!
i dziękuję za "Ducha Eleny " ;)) Jesteś wielka!!!!!!!!!!!!