Jak możesz tak obrażać Gossip Girl?! GG oglądam już 2 raz i jest tak ciekawe, dialogi są fenomenalne, gra aktorska brawurowa, a muzyka... *.* Idealnie wpasowuje się w scenariusz. Już nie mówię o tytułach, gdzie każdy coś znaczy. Proszę cię, tutaj muzyki prawie nie ma, jedynie gdzie jest dobra gra aktorska to czołówka, a dialogi... Masakra, gdyby nie fakt, że sami je układają to chyba bym rzuciła się na telewizor podczas 1. odcinka!
Lubię oglądać ten serial, dowartościowuję się przez to xD Bo w GG te dziewczyny są niemal idealne, ale musiałam skomentować bo nie zdzierżę szargania tytułu Gossip Girl <3
Nie porównuj GG do MNB bo to niebo a ziemia. GG ma ciekawe intrygi, sensowną fabułę, śmieszne dialogi, głębsze relacje postaci i ich złożoność, świetnych aktorów a MNB to żenada... Dość że gra jest tak sztuczna, postacie jednowymiarowe, brak przynajmniej poprawnej fabuły, straszne dialogi - z błędami nie dopracowane i zero w nich chociażby cienia polotu, inteligencji. Wielka Warszawaaaa, wszystko taaakie duże, szampan, szampan, płatki, szampan, aaaaa! była- jestem zazdrosna, jestem z małej wsi/miasteczka ale będę modelką! - i właśnie w ten sposób streściłam całą MNB