PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703503}
8,0 110  ocen
8,0 10 1 110
Mi Corazón Es Tuyo
powrót do forum serialu Mi Corazón Es Tuyo

tylko nie radzę nikomu oglądać 4 odcinków na raz, bo teraz strasznie bolą mnie mięśnie twarzy i brzuch..... ze śmiechu
oczywiście i mam zaczerwienione oczy, bo na kilku scenach spłakałam się.... również ze śmiechu!!! chociaż nie brakuje też
wzruszających momentów, do których w rolach Slivii Navarro jesteśmy przyzwyczajeni, to tutaj bawi nas ona do łez i pokazuje,
że jest wybitną aktorką - uwielbiam jej komediowe wcielenie.
i pomyśleć, że kiedyś wystarczyło, że aktorki z latinowoodu umiały jeździć konno i dostawały najlepsze role, a teraz podniesiono
poprzeczkę i żeby grać protkę muszą nauczyć się tańca na ru\rze!!!! i to jest kolejna rzecz za którą chciałabym Silvi pochwalić...
podziwiam, podziwiam, podziwiam! jej występ mnie powalił !! jak cała telka ;P jestem pozytywnie zaskoczona, że tak fajnie to
zrobili ;P

Madziulka_aa_2

Każdy odcinek jest tak zabójczo intensywny i naszpikowany fenemenalną Aną, że chodzę jak na haju XD

I jednego nie mogę odżałować, że żadna z moich niań nie była TAKA jak Ana XD Z taką nianią ciężko byłoby się rozstawać, podobnie jak młody Nando chętnie pozwoliłbym jej się odbierać ze szkoły, a po szkole pozwolił jej nauczyć mnie wieeeeelu interesujących rzeczy XD XD XD

ocenił(a) serial na 10
Arek_Ric

Taka niania - marzenie :D :D :D Zerwałem boki podczas oglądania tej scenki! Absolutny jak na ten moment nr 1!!!!!

użytkownik usunięty
Madziulka_aa_2

Mnie też bardzo podoba się ta telka ,nie spodziewałam się że Sylvi ma taki talent ,ona jest poprostu ; genialna ' rola Any ,w którą się wciela jest niemałym wyzwaniem ,Jorge gra tu poukładanego ojca siedmiorga dzieci ,oczywiście ma swoje zasady ,ale i tak mi się bardzo podoba jego gra mam tylko nadzieję że się bardziej rozwinie . Denerwuje mnie też ciągle nosi garnitur , nie lubie za bardzo gdy facet całe odcinki jest w garniturze .Bardzo śmieszył mnie ten moment czwartego odcinka gdy Ana była śpiąca i próbowała zawszelką cenę nie zasnąć .. No i dziś znów obejrze kolejny odcinek mam nadzieje że każdy odcinek będzie lepszy od popszedniego ))