tylko nie radzę nikomu oglądać 4 odcinków na raz, bo teraz strasznie bolą mnie mięśnie twarzy i brzuch..... ze śmiechu
oczywiście i mam zaczerwienione oczy, bo na kilku scenach spłakałam się.... również ze śmiechu!!! chociaż nie brakuje też
wzruszających momentów, do których w rolach Slivii Navarro jesteśmy przyzwyczajeni, to tutaj bawi nas ona do łez i pokazuje,
że jest wybitną aktorką - uwielbiam jej komediowe wcielenie.
i pomyśleć, że kiedyś wystarczyło, że aktorki z latinowoodu umiały jeździć konno i dostawały najlepsze role, a teraz podniesiono
poprzeczkę i żeby grać protkę muszą nauczyć się tańca na ru\rze!!!! i to jest kolejna rzecz za którą chciałabym Silvi pochwalić...
podziwiam, podziwiam, podziwiam! jej występ mnie powalił !! jak cała telka ;P jestem pozytywnie zaskoczona, że tak fajnie to
zrobili ;P
Każdy odcinek jest tak zabójczo intensywny i naszpikowany fenemenalną Aną, że chodzę jak na haju XD
I jednego nie mogę odżałować, że żadna z moich niań nie była TAKA jak Ana XD Z taką nianią ciężko byłoby się rozstawać, podobnie jak młody Nando chętnie pozwoliłbym jej się odbierać ze szkoły, a po szkole pozwolił jej nauczyć mnie wieeeeelu interesujących rzeczy XD XD XD
Taka niania - marzenie :D :D :D Zerwałem boki podczas oglądania tej scenki! Absolutny jak na ten moment nr 1!!!!!
Mnie też bardzo podoba się ta telka ,nie spodziewałam się że Sylvi ma taki talent ,ona jest poprostu ; genialna ' rola Any ,w którą się wciela jest niemałym wyzwaniem ,Jorge gra tu poukładanego ojca siedmiorga dzieci ,oczywiście ma swoje zasady ,ale i tak mi się bardzo podoba jego gra mam tylko nadzieję że się bardziej rozwinie . Denerwuje mnie też ciągle nosi garnitur , nie lubie za bardzo gdy facet całe odcinki jest w garniturze .Bardzo śmieszył mnie ten moment czwartego odcinka gdy Ana była śpiąca i próbowała zawszelką cenę nie zasnąć .. No i dziś znów obejrze kolejny odcinek mam nadzieje że każdy odcinek będzie lepszy od popszedniego ))