Zacząłem oglądać 11 serie i jestem zawiedziony.9 seria byłą super (10 nie widziałem jak i poprzednich).Zarzuty przeciwko 11 serii:
-zbyt krwawa
-momentami nudna
-zbyt ostro czepiają się pewnych osób w sposób chamski i wulgarny( angelina jolie, królowa anglii)
-Zboczone i perwersyjne zachowania cartmana (ciągle tylko jego goła dupa i nie tylko)
-Pomysły na rozwiązanie pewnych wątków sprowadzają się do niesmacznych i niepotrzebnych rozwiązań.
Nie wiem czy oglądać do końca.
Zależy, na jakim odcinku jesteś. Podejrzewam, że w połowie. Jak dlamnie najlepszym odcinkiem (a właściwie trylogią) jest Imaginationland, którego chyba lepiej obejrzeć w wersji Movie (parę dodatkowych scen). Ale wg mnie 11 sezon jest, ogólnie mówiąc, jednym z tych gorszych. Aha, ze starszych sezonów polecam od siebie najpierw 5, potem 8, potem 7 i pierwsze trzy. To tylko mój ranking, ja radzę oglądać od początku ;)
Dodam jeszcze, że sezon 12 i I poł. 13 jest trochę lepsza od 11, a w sezonie 10 SP przeszło chyba największe zmiany. Tzn. zaczęło już przechodzić bodajże od 7, ale tutaj klimat zmienia się zdecydowanie. Ja jestem zwolennikiem starszych sezonów (1-9)