PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80301
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Zieeeeeeeeeeeeeeeew..... Nuda, nuda, nuda. Jedyne co było na poziomie to tekst "screw you..." Cartmana, a reszta to jakieś nieporozumienie.
Lepiej by było gdyby ten odcinek nigdy nie powstał.

ocenił(a) serial na 8
vbazyl

lepszy niz pierwsze 3 i troche slabszy niz 4. ogolnie na plus, sezon zaczyna sie rozkrecac

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Zgadzam się - zaczyna się rozkręcać, ten odcinek był już całkiem spoko, ogólnie tylko drugi i trzeci były tak mocno słabe, poza tym nie jest tak źle jak ludzie wypisują, bywały gorsze sezony ; )

vbazyl

mega-odcinek hahahahahahahahahaha

użytkownik usunięty
vbazyl

dla mnie sth prk skonczyl sie na 12 sezonie, pozniej chlopaki zaczeli robic gownO!

ocenił(a) serial na 10

Vunter sloush kapu-sh-kuhn spealer in mein shoon-ska :D
uśmiałem się trochę, choć żeby wszystko zrozumieć musiałbym chyba mieszkać w USA, tylko tam można wpaść na pomysł uzależnionych od kokainy niemowląt ;p
reklama tych dzieci nawiązuje do tego oczywiście http://www.youtube.com/watch?v=Yy38ogBZTnI

ocenił(a) serial na 9

"dla mnie sth prk skonczyl sie na 12 sezonie"

hahah uwielbiam takie teksty, nalezalo by jeszcze dodac "a metallica skonczyla sie na kill'em all" :)

użytkownik usunięty
koordynator65

no stary kazdy odcinek sezonow 1-12 bardzo mi sie poodbal... zaje***te texty cartmana...dobry humor, moozna miejscami sie poplakac ze smiechu (ogladalem te sezony 5-6 razy). A w 13 sezonie ?;] no daj spokoj odcinki Pee, Eat Pray Queef, czy ten z gothami... tragedia... 14 sezon to samo zadnego fajnego odcinka... Eryk sie jakis taki niemrawy zrobil, nie jezdzi juz po wszystkich i wszystkim... dopiero w pierwszych odcinkach 15 sezonu zaczalem dostrzegac humor z poprzednich sezonow... i ten sezon zapowiada sie w miare dobrze... ale jak w kazdym serialu nastepne sezony sa slabsze od poprzednich tak samo i south parku... a ze mamy ich juz az 15 to nie ma sie co dziwic... a ty koordynator jestes cielak i wlasnie widac jakie jest twoje zdanie na ten temat... latwo jest zacytowac kogos i sie lachac z niiego ale napisac cos od siebie to juz nie lada wyzwanie... ;D A metallici nie slucham, sluchalem ale najnowsza plyta SKOF mnie odstraszyla i ten werbel Lars'a z du**... :D

Zgadzam się, ja wole zobaczyć 6 raz jakiś starszy odcinek niż 2 raz oglądać któryś z nowszych ;)