niezly dreszczowiec ten odcinek
- we will ground shit out of him
-dont call out ofr help.help. he's got a gun...
Hahahahahahaha
Napisy do 15x06 pojawiły się praktycznie w tym samym momencie co do 15x05, czyli już po niecałych 24 h od emisji. Oby tak dalej!!! :-)
Próbowałem wiele razy. Było nieźle do momentu aż Cartman zaczął napier....ć w swoim stylu. On czasem tak szybko mówi, że nie ma bata.
To pierwszy w tym sezonie dobry odcinek (Nareszcie!). Zabawny, ciekawy i dobrze skonstruowany:) Nie jest to może ten poziom co kiedyś ale daje nadzieję, że twórcy SP się jeszcze nie wypalili i może przynajmniej druga połowa 15tego sezony będzie przyjemna
Mnie bardzo podobało się nawiązanie do Psychozy (ostatnia scena). Też uważam, że póki co najlepszy odcinek tego sezonu.
popieram przedmówców. w ogóle 15 sezon , mimo kiepskiego startu, jak na razie jest bezbłędny
Jesli Cartman albo Butters sa bohaterami danego odcinka to wiadomo ze odcinek nie bedzie totalna zenada
Bez wątpienia najlepszy odcinek, jak narazie, w tym sezonie...
Bezbłędny Butters i jego rodzice, terapia Buttersa, dr Janus i jego osobowości i cały azjatycki wątek... 10/10
konflikt azjatycki jest genialny, a właściciel City Wok chyba zostanie moją ulubioną postacią drugoplanową :D
aczkolwiek szkoda że ostatnie odcinki mocno skupiają się na pojedynczych postaciach: trzeci - sam Ike, 4 i 5 - Cartman zdecydowanie pozostawia wszystkich w cieniu, 5 - sam Butters. Miło by było znów zobaczyć chłopców działających razem :)
ale poza tym nie mam nic do zarzucenia. SP nadal rządzi niepodzielnie 8)
nie do końca mogę się zgodzić, 2 i 5 odcinek z tej serii nie ograniczają się do jednej postaci ;) no może w drugim jest nacisk na Jimmiego, ale w piątym tego nie ma :)
Ja uważam, że w tym sezonie jest zdecydowanie za mało Stana i Kennego. Kyla też nie ma za wiele, ale przynajmniej w 5 odcinku i 1 miał duże role, no i w trzecim, bo w końcu grał najważniejszą rolę w przedstawieniu Mistera Mackeya. A ten odcinek naprawdę zajebisty, a w szczególności motyw z listem.