PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80293
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Odcinek taki sredni. Dwie naprawde swietne sceny - z Cartmanem i Nowym Dyrektorem w kiblu oraz z Kylem whodzacym do Stana miedzy innymi z drzewem przyczepionym do plecow :D . Randy tez dosyc dobry chociaz scena z wymiocinami nieco obrzydliwa. Niestety glowna fabula troche taka nijaka a postaci poboczne - na czele z dyrkiem - juz po dziesieciu minutach zaczely raczej irytowac niz bawic. I znowu ten sam zart powtarzany kilkukrotnie - tym razem z Randym na imprezce... troszke nudne sie to zaczelo robic. I na dodatek jakies dziwne, inne niz w poprzednich sezonach relacje Kyle-Cartman.
No nie wiem. fakt faktem, od jakiegos czasu pierwsze odcinki czesto sa slabsze niz inne w sezonie, ale... po prostu nie chcialbym, zeby po wprost rewelacyjnym - jak na ostatnie standardy - poprzednim sezonie serial znow stal sie tym czym moim zdaniem byl w sezonach 14B-16 i przez pierwsze 3-4 odcinki 17 - powtarzajacymi sie co trzy minuty tymi samymi zartami, raczej nijakimi fabulami i takimi samymi postaciami, a czasem zwyczajnie nudnym. Choc uwazam ze wtedy tez byl niezly, tamten etap serialu uznaje za najgorszy jak dotad, i nie chce by ten sezon znow szedl w tamta strone.
Dalbym odcinkowi 5,5 . Ale na filmwebie nie ma takiej mozliwosci wiec chyba naciagne na 6...

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Właśnie obejrzałem. Cóż, myślę, że dla widza z USA albo kogoś bardzo obeznanego w ichnich aktualnościach mógł być zabawniejszy. Ja nie siedzę na pudelkach więc o tym kim jest ta cała Caitlyn Jenner musiałem sobie wyguglować. Przyuważyłem za to inne "świeże" dowcipy, np. Jared uganiający się za dziećmi. Uchodźcy z Syrii w roli "niepoprawnej politycznie broni" - geniusz.

Te "zmienione relacje Kyle - Cartman", zwycięstwo Polityczniepolitycznych Cnotliwych itd. przypomina mi końcówkę "You're getting old", pewnie znowu robią sobie bekę z tego, że w serialu najlepiej nic nie zmieniać i w następnym odcinku wszystko będzie "normalnie". Nie uwierzę w zwycięstwo PC w SP.

Dla mnie jest OK i ja z kolei trzymam kciuki, żeby nowy sezon nie był taki jak ostatni, który uznaję osobiście za najmniej rozrywkowy (chyba tylko "Freemium Isn't Free" utkwił mi z niego w pamięci).

ocenił(a) serial na 9
rozkminator

Też musiałem wygooglać - powinni zabrać mu/jej złoty medal, a nie Lance'a Armstronga się czepiać ;-D
żarciki niezłe, dzieciaki + meksykanki z tacos przednie
Randy rulezzz

ocenił(a) serial na 10
MarcelKowal

Aż tak się nie doczytywałem, wiem, że to jakiś trans, co był sportowcem, tyle :P

ocenił(a) serial na 9
rozkminator

Ja też nie, jakieś 20 sekund, ale złoty medal wpadł w oko :)
Odcinek dobry, ale czekam na lepsze!
Pozdr.

Rexus88

Najlepszy Randy i te jego ''refreshments'' :)

Rexus88

Też mi się średnio podobał, pod koniec coś się jednak zaczynało dziać jednak trwało to krótko.