PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80290
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Noo, trochę to trwało, ale nareszcie mogę wystawić pierwszą dychę odcinkowi tego sezonu.

Wreszcie trochę więcej chłopaków, bez irytujących dodatków jak Mark Zuckerberg w zeszłym tygodniu. Szczególnie cieszy mnie powrót Stana, zdaje się swój ostatni odcinek miał w 16. sezonie, czyli 5 lat temu. Nowy dzieciak (Marcus) naprawdę zabawny, chociaz nie wiem, co oni mają ostatnio za manię dawania okropnie irytujących głosów nowo wprowadzonym postaciom.

Rozwalił mnie sam pomysł zrobienia z domów starców więzienia, i jak się okazało, wyszło to naprawdę bardzo zabawnie. Gang staruszek trzęsących ośrodkiem z powodu zabawek ::D A przy bodaj ostatniej scenie z dziadkiem Stana kiedy to załatwił całą babciną mafię leżałem na łopatkach :D Super był też dobór muzyki w tym odcinku. Chociaż podobnie jak pierwszym odcinku miałem momentami wrażenie,że grała nieco zbyt głośno

Naprawdę, po raz pierwszy w tym sezonie nie widzę większych wad, co mnie bardzo cieszy :D Ten odcinek naprawdę miał w sobie dużo, dużo starego, dobrego South Parku.
10/10

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Nic dodać,nic ująć.Tak dziwnego i absurdalnego odcinka nie widziałem od 2-3 sezonów.Dom starców jako więzienie-padłem. :-D
I ta muzyka-dom starców a tu wjeżdza rap .Cudownie poryty odcinek. Plus nowy dzieciak wypadł ok.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Póki co najinteligentniejszy odcinek w tym sezonie. Faktycznie było dość okazji do śmiechu, a epizod zadziwił bogactwem wątków.
- "Zwierzaki" odurzające się przed znienawidzoną pracą? Dzieciaki postrzegające sprawę ze swojej perspektywy... super się zaczęło, zabawny wątek.
- Dom starców jako więzienie, ludzie zepchnięci na margines przez młodsze pokolenie. Tutaj czekam na jakieś napisy abym mógł lepiej zrozumieć rap.
- Ostatecznie największego kopa otrzymuje amerykański przemysł farmaceutyczny i finansowani przez niego lekarze. Ludzie, którzy przypisują leki przeciwbólowe na wszystko.

Recepta na udany odcinek. Chłopacy otrzymali mało czasu ale epizodyczne postacie rozwinęły swe skrzydła. Zastanawiam się do jakiego bohatera filmowego nawiązywał Marcus... coś z Tomy Lee Jonesem?

Martin von Carstein

Sądząc po wpisach amerykanów, chodzi raczej o tego pana https://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Christie