PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80287
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

23x02

ocenił(a) serial na 10

Cała prawda o dziwk.. z Disneya i syfie w Ameryce.

MegaMaro

Jak dla mnie zdecydowanie najsłabszy odcinek w tym sezonie. Rozumiem co chcieli przekazać, ale moim zdaniem odcinek jechał tak naprawdę dwóch żartach, z których jeden (chłopcy będący uciszani przez Chińczyków) przestał być śmieszny tak po trzecim razie. Natomiast Randy'ego w tym sezonie mam już serdecznie dość, nie wiem co znowu odbiło Parkerowi i Stone'owi że z powrotem zaczęli serializować odcinki w taki sposób, miałem nadzieję że 20 sezon dał im nauczkę. Poza tym, nie każdy lubi tą postać i pchanie jej na siłę do dosłownie każdego odcinka sprawia, że niektórym (np. mnie) powoli zaczyna odechciewać się oglądania :/ Randy był śmieszny w małych ilościach raz na kilka odcinków, ale jako główna postać sezonu wypada póki co bardzo blado.

Rexus88

Randy to fajna postać, ale podobnie jak z innymi, przejadł się i na siłę dają podpinają jego charakter pod historie.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Na szczęście odc 3 i Cartman dają radę. :-D Ale fakt-Randy jest nieziemsko w urwiający- a najgorsze,że te jego Tegridy Farm będzie ważne w kontekście sezonu.. Choć akcja z krowami była zdrowo pogięta.Taki SP w starym wydaniu

ocenił(a) serial na 10
MegaMaro

Świetny. Jak dotąd żaden odcinek sezonu 23 nie okazał się słaby.
Do tego ten świetny black metal. Aż szkoda, że to jedynie urywki utworów.

ocenił(a) serial na 10
Martin von Carstein

Jeden z lepszych sezonów ost. lat, wydawało mi się że troche się wypalili. Odc 1,2 i z krowami to mistrzostwo. Wyślmieli wszystkie bzdury otaczającego świata.

MegaMaro

OK, za to odcinek 7 niszczy system :D

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

O to trzeba zobaczyć :-》sezon ma mieć 10 odc. ?

MegaMaro

Tak :)