PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80301
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Wczoraj o 22:30 lub dziś o 2:30 naszego czasu miał premierę 1 odcinek 13 sezonu. Świetnie wykpili modę na Jonas Brothers i Disney Channel :P.

- Who send you? Dreamworks?! :]

ocenił(a) serial na 10
Corn

Zajebisty odcinek, dobry poczatek 13sezonu ;]

ocenił(a) serial na 10
rubia1b

Są już może gdzieś napisy? ☺ 

<za krótki tekst wiec musze cos dopisac>

ocenił(a) serial na 10
qPa

Na napisy.info są już jedne.
Odcinek ciekawy. Nie tak ostry jak w serii 12 i jeżeli chodzi o tematykę odrobinkę wtórny względem Elementary School Musical i Christian Rock Hard ale orginalny dzięki ostrej autoironii na końcu.

ocenił(a) serial na 10
Corn

to nadają nowe sezony jeszcze? WOW. dawno nie oglądałam ich. :d

ocenił(a) serial na 10
Corn

właśnie ściągam na twardego aby obejrzeć 2 raz ... już na spokojnie ... ale spodziewałem się czegoś lepszego ... może staje się marudny :/

ocenił(a) serial na 9
frey0527

jak dla mnie nowy sezon rewelacja.swietnie wykpiony motyw disneya i chrzescijanskiego rocka :) a na dokladke pierwszy epizod w HD,do obejrzenia rowniez na stronce southparkstudios.com . az sie nie moge doczekac nastepnej srody.

ocenił(a) serial na 7
Corn

no trzeba dokończyć oglądać sezon 12, i brać się powoli za 13 aby być na bieżąco :)

ocenił(a) serial na 10
Corn

Odcinek naprawde nizły, a Pan Mickey Mouse wymiata ;)

ocenił(a) serial na 10
Corn

tylko szkoda że Kenny znowu zmarł. będzie mi go brakowało.. do środy ;)

ocenił(a) serial na 8
Corn

Wszystko jest dobrze i po staremu, chłopaki z SP wkręcają sobie misje, w odcinku się coś dzieje, kenny znowu umarł, kpiny z popkultury są, wszystko jest na swoim miejscu, cieszmy się i oglądajmy ; ) trzymam kciuki za ten sezon.