PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80301
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Stacja Comedy Central zamówiła dwa kolejne sezony. Cieszycie się ? Bo ja nie specjalnie,
większość obecnych odcinków jest słaba.

Maciek1357

Zgadzam się - już nie mają co wymyślac i robią na siłę
W końcu zepsują sobie opinię całkowicie

ocenił(a) serial na 8
sirBastet

Jestem przeciwnego zdania, 3 ostatnie odcinki 14 sezonu tworzące jedną całość, Cartman jako Coon. Jedne z lepszych w całej historii serialu.

Będę oglądał South Park nawet jakby mieli nakręcić kolejne 15 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
tymbarkowy

Nie mówimy o końcówce 14 sezonu, (który rzeczywiście był dobry) tylko o początku 15, a w nim na 7 odcinków były 2 niezłe i reszta słabiutka

ocenił(a) serial na 9
cartman2212

Niestety muszę przyznać racje, choć jestem fanem SP, wszystkie odcinki obejrzałem pare razy^^
Mimo paru faktycznie słabszych odcinków, czekam na nowy sezon:)

ocenił(a) serial na 10
tymbarkowy

Tak samo uważam. Kocham SP i będę oglądała dopóki tylko będą go robić :) Nigdy nie będę miała dość.

ocenił(a) serial na 9
Maciek1357

Zupełnie się nie zgodzę. Owszem zgadzam się że na razie sezon 15 jest najgorszym sezonem South Parku - 1 odcinek świetny, 1 odcinek dobry, a 5 tragicznie kiepskich, do których nieprędko zechcę wrócić - fatalna średnia. Ale dopóki serial trwa, ciągle można żywić nadzieję że twórcy podniosą serial na poziom dawnych serii. Nadzieja może złudna, ale jako wierny fan tego serialu nie potrafię po prostu spojrzeć na to inaczej, nieco bardziej pesymistycznie.