PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Brak formy.

ocenił(a) serial na 8

Ostatni odcinek tego sezonu słabiutki,mam nadzieje,że w przyszłym roku powrócą z
ciekawszymi pomysłami.SP Forever!

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Creme Fraiche to ostatni odcinek już? buuuu znowu trzeba czekac do marca ;

ocenił(a) serial na 8
hot-kiss

Żeby do marca...następny odcinek 15 kwietnia...a sezon 14 średni,było kilka dobrych epizodów- Medicinal Fried Chicken, You Have 0 Friends, It's a Jersey Thing,Trylogia o Superbohaterach też nie zła.Najgorsze jak dla mnie to The Tale of Scrotie McBoogerballs i Creme Fraiche.Reszta średniaki...
No nic,czekamy do kwietnia.

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

it's a jersey thing było świetne, you have 0 friends również, ale ogólnie suabo :(
ale i tak to mój ulubiony serial :D

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Jak dla mnie słabe były jedyne odcinki rocznicowe tj. 200 i 201. Niby wiadomo - próbowano podsumować dotychczasowy dorobek SP, ale wyszło dość marnie IMO. Średnio podpasował też odcinek ostatni i ten parodiujący Incepcję - z czego jak zapewne zapoznam się z filmem , to parodia pewnie przypadnie już do gustu:). Reszta była co najmniej w porządku a nawet lepiej - takie motywy jak Medical Fried Chicken, Kenny jako superbohater czy Cartman kumplujący się z Cthulhu będą po prostu niezapomniane:).

Teraz to wiadomo - pozostaje odkurzanie starych odcinków i tak wytrzymać do 15 (i oy nie ostatniej) serii:).

ocenił(a) serial na 8
tc1987

Stone i Parker mają dopiero po 40 lat,myśle,że spokojnie pocisną jeszcze z 10 sezonów ;)

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Niby tak - po prostu mieli swego czasu powiedzieć w jakimś wywiadzie że rozważają zakończenie serialu na 15 sezonie. Miałyby na to wskazywać m.in ukazywanie tak zagadkowych dotąd kwestii jak np. prawda o ojcu Cartmana, pochodzenie wielu żyć Kennego i td. Oby nie ale takie głosy się pojawiały.

dziwi mnie to - w moim odczuciu nudniejsi Simpsonowie są tasiemcem trwającym od tak długiego czasu, że chyba ma razem więcej sezonów niż np. South Park i Family Guy razem wzięte, a właśnie przy SP pojawiają się spekulacje o jego końcu.

ocenił(a) serial na 8
tc1987

Z pewnego zródła wiem,że podpisali kontrakt do 2015 roku,także co najmniej 5 sezonów przed nami.;)

tc1987

Cartman kumplujący się z Cthulhu ? Który to odcinek ?

ocenił(a) serial na 10
Detoksynator

"Creme Fraiche" był słaby ale ogólnie cały sezon był świetny więc bym z tym "brakiem formy"nie przesadzał. Trylogia "coon and friends" czy "200" i "201" są cudowne! Myślę że M&S jeszcze sporo nam pokażą nim się wypalą.

ocenił(a) serial na 9
wlooczykij666

ostatni odcinek fajny, ale ogólnie sezon 14 mocno średniawy

ocenił(a) serial na 10
wlooczykij666

mam zupelnie odwrotne zdanie na ten temat :D wszystko oprocz trylogii i 200+201 bylo spoko. a Cream Fraiche + You Have 0 Friends + It's A Jersey Thing to juz w ogole miazga :D

ocenił(a) serial na 10
ona_czyli_JA_proste

Dla mnie i znajomych "Creme Fraiche" zdecydowanie najlepszy odcinek tej serii. CO najwyżej mocno średniej serii jak już zdążyli zauważyć przedmówcy. Ech gdzie te czasy, kiedy serialowi kolorytu dodawali Szatan, Saddam, Św. Mikołaj czy inne postacie :-))) Fajnie, że Randy robi dobrą robotę :D