Jak długo można śmiać się z serialu ? W którym jedynym sensem jest jak najwieksza ilość wyzywisk. Takie coś każdy menel z ulicy wymysli. Głupie to, myslą że epatowanie chamstwem i erotyką przyciągnie widzów
jak juz w innym temacie wspomnialem trzeba czegos wiecej niz samego mozgu i przynaleznosci do grona homo sapiens aby zrozumiec ten film, obecnie oceniam cie w stopniu rozwoju 11 letniego dziecka ktore widzi tylo przekleństwa itp. jak bys dokładnie obejrza i sie zastanowil to bys dojrzał sens kazdego odcinnka. lepiej to przemysl :p
Ten serial jest świetny, niedawno założyłem internet i ściągam go sobie, mam już 5 sezonów na kompie a jestem w trakcie oglądania 3. To jest po prostu świetne i faktycznie nie ma tam aż takiej ilości wulgaryzmów jak w polskich dresiarskich filmach amatorskich których na YouTube można znaleźć pełno. A South Park to genialna prowokacja i parodia wielu znanych filmów z marałami na końcu.
Obejrzalem wszystkie i wlasnie dlatego uwazam serial za prawdziwe cudo. Od 10 lat przykuwa ludzi do ekranu i mimo niektorych gorszych odcinkow z serii na serie otwiera mi umysl na wiele spraw bawiac przy tym do lez. Na dnie nie ma dla niego miejsca bo ty juz tam jestes..