Moim zdaniem WM nie mogą się nawet porównywać do SP
Po 1. Odcinków South parku jest o wiele wiele więcej. WM są krótkie
Po 2. W SP występują ciekawsze postacie, ich charaktery są same w sobie zabawne.
Po 3. W South parku nie boją się przeklinać co drugie słowo (:P)
Po 4. South park jest o wiele śmieszniejszy od Włatców Móch :
Takie jest moje zdanie. Oceniam South park na maxa, to mój ulubiony serial animowany 4 ever :P
Po pierwsze, tych tematów jest założonych miliard, więc mogłeś po prostu odpisać na jeden z nich ...
Po drugie ... To chyba logiczne, ze odcinkow South Park jest więcej, przeciez SP jest kręcone od ponad 10 lat, a wlatcy much dosyc krotko.Wiec to jest zaden argument.
Po trzecie nie boja sie przeklinac, bo to Ameryka, w Polsce nie wyobrazam sobie, zeby przetrwal jakis serial, gdzie co 2-gie slowo brzmialo by "k-wa" . Zreszta, seriale, gdzie tylko przeklinaja sa cienkie i gowno warte.
Po czwarte to postacie WM chyba tez sa smieszne same w sobie (niektore).
oczywiscie south park jest lepszy, wlatcy much to jedna wielka kiczowata szmira, ktora jest przeznaczona tylko dla dzieci **do** lat 13, poniewaz zawarty tam humor jest strasznie infantylny!
south park to cos
Dokładnie. Pisząc, że odcinków SP jest więcej, miałem na myśli, że we WM już po 50 odcinkach są te najlepsze wycinki z sezonów. Więc zapowiada to, że nie będzie ich więcej.
Powinien powstać jeszcze jeden pełnometrażowy South park ;(