PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

obejrzałem 3 pierwsze sezony serialu. Potem zaczalem przegladac yt i natknalem sie na kilka fragmentow z nowszych sezonów, po czym odniosłem wrażenie, że głos Cartmana jest niższy i trochę inny niż w pierwszych sezonach. Czy to Parkerowi głos się postarzał, a może teraz Cartmanowi głos podkłada ktoś inny? czy to tylko jakies moje urojenia - zauwazyliscie podobnie?

ocenił(a) serial na 10
ziemniakz

Oczywiście, że tak - głos Cartmana zmienił się wraz z ogólną zmianą jego charakteru - od rozpieszcongo, chamskiego gówniarza, po cynicznego socjopatę...
Stary głos Cartmana by nie pasował do jego obecnego image'u

ziemniakz

Ja własnie obejrzałem 1 sezon, jak dla mnie głos starego Cartmana to porażka. Moim zdaniem tym zwalili 1 sezon, jakoś mnie te jago żarty z tym głosem nie śmieszyły tak bardzo jak w nowych sezonach, gdzie uważam go za mistrza. A wszystko przez ten głos.

ziemniakz

Trey Parker przeszedł mutacje.

ocenił(a) serial na 8
ziemniakz

O to chodzi, Cartman gada teraz, jak Hannibal Lecter schowany w grubym, rasistowskim południowcu. Ogólnie wszyscy chłopacy mają trochę inne głosy, w końcu są teraz trochę starsi.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8

Wiesz, że obrażanie nieznanych sobie osób bez żadnego powodu bardzo źle świadczy o tobie i tych, którzy cię wychowują?
Poza tym, mylisz się, forma ,,chłopacy" jest jak najbardziej poprawna.
P.S. Zdanie rozpoczynamy wielką literą. Na końcu zdania oznajmującego stawiamy kropkę. Opanuj chociaż to, zanim znowu najdzie cię ochota nieudolnie udawać profesora Miodka.:)

ocenił(a) serial na 10
ziemniakz

Jeśli kogoś nadal to interesuje- Parker na początku ''naturalnie'' zmieniał swój głos by brzmieć jak Cartman, w późniejszych odcinkach jest on już przepuszczany przez komputer. Ot, cała filozofia.
https://www.youtube.com/watch?v=EDqBBkXPCDc tak to wygląda w praktyce