obejrzałem 3 pierwsze sezony serialu. Potem zaczalem przegladac yt i natknalem sie na kilka fragmentow z nowszych sezonów, po czym odniosłem wrażenie, że głos Cartmana jest niższy i trochę inny niż w pierwszych sezonach. Czy to Parkerowi głos się postarzał, a może teraz Cartmanowi głos podkłada ktoś inny? czy to tylko jakies moje urojenia - zauwazyliscie podobnie?
Oczywiście, że tak - głos Cartmana zmienił się wraz z ogólną zmianą jego charakteru - od rozpieszcongo, chamskiego gówniarza, po cynicznego socjopatę...
Stary głos Cartmana by nie pasował do jego obecnego image'u
Ja własnie obejrzałem 1 sezon, jak dla mnie głos starego Cartmana to porażka. Moim zdaniem tym zwalili 1 sezon, jakoś mnie te jago żarty z tym głosem nie śmieszyły tak bardzo jak w nowych sezonach, gdzie uważam go za mistrza. A wszystko przez ten głos.
O to chodzi, Cartman gada teraz, jak Hannibal Lecter schowany w grubym, rasistowskim południowcu. Ogólnie wszyscy chłopacy mają trochę inne głosy, w końcu są teraz trochę starsi.
Wiesz, że obrażanie nieznanych sobie osób bez żadnego powodu bardzo źle świadczy o tobie i tych, którzy cię wychowują?
Poza tym, mylisz się, forma ,,chłopacy" jest jak najbardziej poprawna.
P.S. Zdanie rozpoczynamy wielką literą. Na końcu zdania oznajmującego stawiamy kropkę. Opanuj chociaż to, zanim znowu najdzie cię ochota nieudolnie udawać profesora Miodka.:)