PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80117
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Chodzi mi o lektora najlepiej z Jackiem Kopczyńskim, ale zadowolę sie też innym, bo
jestem zbyt leniwa na napisy ;)

ocenił(a) serial na 10
theclaudiaa

Comedy Central

ocenił(a) serial na 10
dONMis

Niestety o 01 45 :C

ocenił(a) serial na 9
theclaudiaa

Lektor zabija ten serial jak mało co - polecam jednak skupić się na napisach:).

ocenił(a) serial na 8
theclaudiaa

www south park info pl (wstaw kropki w miejsca spacji)

Na przyszłość, kiedy będziesz chciała obejrzeć dowolny serial online, po prostu wpisujesz "nazwa serialu on-line" w Google i proszę bardzo :)

ocenił(a) serial na 9
KorniShawn

wieeem , szukałam tak ! ale nic nie znalazłam a i na south park info nie ma lektora ;D

ocenił(a) serial na 9
theclaudiaa

Z lektorem to juz nie to samo, w ogole nie to samo, lektor to lektor i jego widzimisie interpretacji zdan, ktorych doslowne tlumaczenie zmienia ich sens. Oryginalny dzwiek polecam do tego typu seriali w oryginalnym jezyku + w ramach pomocy, choc dialogi sa tam niezwykle proste - napisy ;]

ocenił(a) serial na 10
maxkon

Prawda. Jeszcze z tym wkurzającym lektorem z Comedy Central normalnie nie idzie tego oglądać. To tak jakby oglądać występ Pavarottiego z dubbingiem. Jak można!!! http://images.wikia.com/adventuretimewithfinnandjake/images/c/c3/3005_jackie-cha n-meme-why.jpg

goskos1

Dokładnie, goskos1. Lektor zabija wszystko. Oryginał + napisy pl/angielskie jest najlepszą opcją.
Swoją drogą na jakimś programie namiętnie reklamują... zdubbingowane odcinki SP - to dopiero zbrodnia, wg mnie.

Mimo wszelkiego pieprzenia o tym, to napiszę: boję się o przyszłe pokolenia, skoro są nawet zbyt leniw, aby oglądać seriale (dla przyjemności) z napisami. Szok jak dla mnie.