Ja najbardziej lubię ten:"Cartman there is an 80 foot satellite dish sticking out of your ass!"albo "Do you wanna get high?"Towelie był zaj...fajny:)
"Just let me get high. I know I can remember if I get high. "
"I learned I shouldn't get high to come up with ideas. I should come up with ideas, and then get high to reward myself."
-You're a towel.
-No, you're a towel.
-(chwila zastanowienia) Well you're a beaner towel
Towelie miazdzy:D
Zapraszam wszystkich do mnie-piszcie wszystko o SP(no i co myslicie o scjentologach...) pozdro:)
YOU GO OVER NIAAAA AND i GO OVER NIAAA
ERIC BE A GOOD BOY!!
NO NO NOO YOU DONT HEAR ME
YOU GO OVER NIA AND I GO OVER NIA
SCREW YOU GUYS IMM GOINNGG HOOOMMEEE!!!!!!
odcinek save the rain forest
oglądam south park zawsze bez napisów uważam ze tak jest najlepiej!!!
SOUTH PARK ZĄDZI< WYMIATA I KOPIE DUPSKO:):)
CARTMAN JEST ZAJEBISTY UWIELBIAM MAŁEGO DEMONA HEHEHEHE
POZDRO DLA WSZYSTKICH KTORZY WIDZIELI WSZYSTKIE SEZONY
WE ARE RUULLEZZ MEN:)
- i'm not fat! i'm big boned!
- then you have to have a really huge bone up your ass!
(cytat niedokładny. sens zachowny:))
*jeszcze jeden, podobny :D
Cartman: I'm not fat, I'm big-boned.
Stan: No, Jay Leno's chin is big-boned. You are a big fat ass.
Zdecydowanie najlepsze teksty ma Cartman. "Screw you, guys! I'm going home!" z charakterystycznym gestem. Spadam z krzesła za każdym razem
ja najbardziej lubię śmiech cartmana, coś w stylu " na na na na na na, ha ha ha ha ha ha" :D
z odcinka o pasji gdzie Cartman wypowiada sławetne słowa: "Es ist Zeit fur Reich" a tłum "wir mussen die juden ausrotten".Chociaz textow zaje... mają to oni od groma
Ja uwielbiam tekst z odcinka z serii 9 "Two days before the day after tomorrow" Jak idą ubrani w te grube kurtki i Brovloski mówi do Randiego Marscha "Maybe we should strip this jackets off and warm our bodies next to each other" a randy na to "Don't be a fag" nihahahahahah
mi sie naj podobało (nie wiem czy dokładnie) to na polowaniu:
- dzieci posłuchajcie mnie....jak zobaczycie niedźwiedzia....
- patrzcie niedźwiedź!!!(któryś z dzieciaków ściąga go z bazooki) hej -przecież to Cartman ...Przebrał sie za niedźwiedzia żeby zwabić inne....(wszystkie dzieci:) CZAAAAD!!!!!!!!!!!!!
czy może mi pan possie jaja ? - powiedział Cartman do nauczyciela tego geja
A mam takie pytanie ; gdize w Warszawie dostane South Park na VHS
Fakt, zdecydowanie najlepszy:
"How about... suck my balls mr Garrison?"
:D:D:D
tjaa :) to było fajne :)
Garrison też miał fajny text w TV "a ladder to heaven ? that's fuckin' stupid" :)
Jimmy "Wendy.. Stan says you're a cunt... you're a cunt.. Stan says you're a cunt... a cunt... a continuing source of inspiration to him" :)
i z najnowszej serii, Randy : "fingerpointing gets us nowhere.. Steve !" :D
Wiwat dla tłumacza: "To jest bardziej gejowskie, niż kupa ruchających się facetów" ;) ("Goobaks from the future"); "Me guys nia... you guys nia... maybe just little bit more nia nia..." (Cartman w "Śmierci Kenny'ego"), znów honor tłumaczowi: "Pomyśl, czy Bóg uprawiałby seks z jeżozwierzem? Nie wydaje mi się..." (Jelonek w "Woodland Critter Christmas"), "Oh my god!" (John Travolta w "Trapped in a Closet"), z tego samego odcinka pioseneczki R. Kelly :D ... Oj, dużo by się tego nazbierało XD
hejka mozecie mi podac polskie cytaty chłopców z south parka np. kiedy są w autobusie i mówią to kieriowcy cos chamskiego, i kiedy ona sie pyta:"co powiedziałeś??!!" a oni to fajnie przekręcają:D:D:D ogladałam te stare odcinki dosć dawno i juz tego niepamietam i mam nadzieje że są tu fani którzy to pamietają:D acha i pytanko dla aga-chan: jaki był link do strony gdzie można było zrobić sobie postać southparkową ?? bo kurde zapomniałam jaki był:/
POZDRO:*
Stan: "Coś ty! Ta gruba dziwka nam nie pozwoli"
Pani Jabłonka: "Coś ty powiedział?!"
Stan: "Powiedziałem, że pingwiny jedzą za dużo soli!"
Pani Jabłonka: "O, z pewnością tak"
To ze "Światowego koncertu" ;)
To akurat chujowo brzmi :) Angielski tekst brzmi duzo lepiej, smieszniej i to w dodatku w wykonaniu Erica : "Screw you guys, i'm going home" :))) (no normalnie kocham jak on to mowi:) ) stało sie to moim ulubionym powiedzonkiem. Albo jak Cartman mowi "Sweeeeeet" lub " Buuuuut Maaaaaam " :D :D :D no po prostu sweeeet :D
'No Kitty... No Kitty, that's mine... No Kitty! No Kitty that's mine BAD KITTY !!!
Ja wprost kocham jak ten grubas mówi do swojego kumpla:
-Ej, Ty! Twoja mama występuje na okładce świerszczyka!!!
-Nie prawda! Miała tylko pojedynczą sesję!
Albo gdy mówi taka dziewczynka do zastępny nauczyciela:
-Proszę panią, czy mogę pani coś powiedzieć?
-Tak słucham Cię dziecko.
-Proszę posłuchać, jeżeli panie chce jeszcze potrafić usiąść sama na desce klozetowej to niech się pani odpier**** od mojego chłopaka i sobie znajdzie proszek do odepchania pani odbytu *****, **^5^&345!@#$**
hehe uwielbiam jak te dzieci przeklinają xD
(i to jeszcze swym takim dziecinnym głoskiem...)
Ja wprost kocham jak ten grubas mówi do swojego kumpla:
-Ej, Ty! Twoja mama występuje na okładce świerszczyka!!!
male sprostowanie to ini mowia zawsze do grubasa bo to jego matka daje komu popadnie :D
" Jesus Christ Monkey Balls" xD hehehe niezla zabawa z tym tworzeniem postaci southparkowych :D heh
ogólnienie nie powinno sie wybierac najlepszych gdyz wszystkie sa najlepsze :D ale wymienie 3 ktore najbardziejmi sie wryły w pamięć(moze ie byc dokladnie jak w filmie bo z pamieci)
-So Eric. Sometimes man puts his HoHo intro weamons ChaCha
(odcinek Cartman Mom s A Dirty Slut w ktorym cartman pyta skad sie wziol)
-Remember Children There Is No Stupid Answers, Just Stupid People
(nie pamietam ktory odcinek gdyz duzo jest z podobnymi textami pana garisona, a ma on miejsce po spytanieu sie ile jest o ile pamietam 5x2, na co cartman odpowiada 12)
-Oh no Hes Go t Only One Ass Hess Ussles To Me We Must Destroy Him
(szalony doktorek po zklonowaniu stana na widok iż ten posiada 1 tylek a nie 3 badz wiecej jak reszta jego dzieł)
sry za 2x posta ale nie moglem nie dopisac jeszcze jednego ctatu
"My mom says that there is a lot of black people in africa"
mój ulubiony to "Oh my God! They killed Kenny!" :) w ogóle lubie ten south park, fajne parodia sławnych gwiazd i normalnego życia
Mi się podobało jak Cartman wrzeszczał na Kostarykańczyków, żeby znależli sobie jakąś pracę, dobry był też "polish joke" z tego samego odcinka! A z nowszych wymiata piosenka Puff Daddy'ego "Vote or Die".
- Ilu polaków potrafi zjeśc jedno burrito?
- Żaden
mi się raczej wydaję, że wyśmiano tradycję dowcipów o polakach
"1: Wasze matki narzuciły mi swój własny program nauczania.
2: Jakim prawem aresztowały Terrance’a i Phillipa?
1: Są podminowane. Pewnie wszystkie mają okres.
3: Proszę pana, Wendy i ja uważamy, że to była seksistowska uwaga.
1: Wybacz, ale nie ufam czemuś, co krwawi pięć dni i nie zdycha."
Po angielsku
"- Your mothers are making me throw away my lesson plan and teach theirs.
- How come our moms arrested Terrance and Phillip?
- Your moms are just upset. They're probably all on their periods. Not cool.
- Wendy and I think that was a sexist statement.
- Sorry, but I don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die. (ang.)
Postaci: pan Garrison (1), Kyle (2), Gregory (3)"
źródło - wikiquote. Pozdrawiam.
Bart Simpson: Niezły łobuz ze mnie.
Cartman: Serio? Co takiego strasznego zrobiłeś?
Bart: Ukradłem kiedyś głowę z pomnika.
Cartman: Prawdziwy hardcore. Ja kiedyś, jak nie lubiłem jednego dzieciaka,
zrobiłem z jego starych chili i nakarmiłem go nią.
odc. Cartoon Wars 2