Simpsonowie też mieli się skończyć na 15 sezonie, a dzisiaj jest już 23. Więc ja bym raczej się spodziewał, że co najwyżej zastopują produkcję na rok, czy dwa, nawymyślają akcji i znowu będą trzaskać SP. Zbyt jest popularny i za dużą kasę im przynosi, żeby ot tak go zakończyli.
Nie ma co liczyć na cuda, najlepsze lata serial ma już za sobą. Raczej będą go ciągnąć byle ciągnąć, a wielu ludzi i tak będzie go oglądać. Masz przykład naszych rodzimych Włatców Móch, pierwsze 4 sezony były fajne, a potem było coraz gorzej i gorzej, te nowe odcinki są tak beznadziejne, że się tego nie da oglądać, a i tak robią i będą robić kolejne.
Proszę Cię nie porównuj złota z gównem. Włatcy Móch to shit totalny od pierwszego odcinka po ostatni.
Przesadzasz i to zdrowo. Początkowe odcinki WM były całkiem zabawne. Dopiero potem się porobiło do luftu jak się skończyły scenariusze Kędzierskiego i o tych odcinkach co nie powiesz złego, to masz rację.
Dla Włatcy Móch to może czasem bawiły, mam prawo to krytykowac bo oglądałem wszystkie odcinki od 1 aż do 117 chyba. Czesio napewno mnie nie bawi, taki niedorozwój. Bardziej spoko jest Maślana. Ogólnie jakoś nie udolne mi się to wydaje niestety.