PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80301
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Wie ktoś ile jeszcze będzie sezonów?

papae11

Ponoć to ostatni sezon, ale zobaczymy jak bedzie.

ocenił(a) serial na 8
Mateo_SF

Simpsonowie też mieli się skończyć na 15 sezonie, a dzisiaj jest już 23. Więc ja bym raczej się spodziewał, że co najwyżej zastopują produkcję na rok, czy dwa, nawymyślają akcji i znowu będą trzaskać SP. Zbyt jest popularny i za dużą kasę im przynosi, żeby ot tak go zakończyli.

Giuseppe_Baldini

No wiesz, pomysłów jest w ch...j ale żeby nie zrobiło się nudno.

ocenił(a) serial na 8
Mateo_SF

Nie ma co liczyć na cuda, najlepsze lata serial ma już za sobą. Raczej będą go ciągnąć byle ciągnąć, a wielu ludzi i tak będzie go oglądać. Masz przykład naszych rodzimych Włatców Móch, pierwsze 4 sezony były fajne, a potem było coraz gorzej i gorzej, te nowe odcinki są tak beznadziejne, że się tego nie da oglądać, a i tak robią i będą robić kolejne.

Giuseppe_Baldini

Proszę Cię nie porównuj złota z gównem. Włatcy Móch to shit totalny od pierwszego odcinka po ostatni.

ocenił(a) serial na 8
Mateo_SF

Przesadzasz i to zdrowo. Początkowe odcinki WM były całkiem zabawne. Dopiero potem się porobiło do luftu jak się skończyły scenariusze Kędzierskiego i o tych odcinkach co nie powiesz złego, to masz rację.

Giuseppe_Baldini

Dla Włatcy Móch to może czasem bawiły, mam prawo to krytykowac bo oglądałem wszystkie odcinki od 1 aż do 117 chyba. Czesio napewno mnie nie bawi, taki niedorozwój. Bardziej spoko jest Maślana. Ogólnie jakoś nie udolne mi się to wydaje niestety.

ocenił(a) serial na 8
Mateo_SF

A ja przestałem oglądać coś koło 80 odcinka, bo ten serial stał się głupi nie do zniesienia. Dziwi mnie, że oglądasz coś, co ci się nie podoba.