Ogólnie rzecz biorąc Ilość odcinków mnie przytłacza. Jak waszym zdaniem najlepiej oglądać? Wszystko od początku, czy może od dalszych sezonów ? A i czy każdy odcinek jest o czymś innym?
polecam http://southpark.cc.com/ ja zacząłem od tych z największą liczbą wyświetleń, później cały ostatni sezon i teraz po kolei w dół z sezonami idę :)
a jakaś stronka z polskimi napisami, bo angielski jako tako rozumiem podstawowy, choć nie chciałbym nie zrozumieć jakiś wątków :D
Od początku, zdecydowanie. wszystkie sezony + film z 1999 + gra Kijek Prawdy. Wtedy poczujesz w pełni esencję tego serialu :) pierwsze 3 sezony mają inne poczucie humoru, trochę trzeba je "przetrwać", ale też się na nich dobrze bawiłem. Widzę po kolegach, którzy obejrzeli losowe sezony, skaczą po tym. Nie czują w ogóle ducha serialu. Najlepiej jest przejść przez wszystko od początku do końca.
Dokładnie. Lepiej wszystko po kolei od początku do końca. Nawiązań do poprzednich odcinków jest sporo i jeśli się je rozumie, to o wiele przyjemniej się ogląda.
Zacznij to wszystko oglądać od sezonu 4 lub 5. Sezony niżej są po prostu nudne..
Może i nudne, ale zawierają wiele szczegółów m.in. Dlaczego Kenny tak często ginął, Sonda analna Cartmana, czy Mr.Honkey świąteczne gównieko.Lepiej "przetrwać" tak jak to powiedział Lhikan, niż nie wiedzieć, o co im chodzi.
Jak dalej masz ten problem to moja rada, obejrzyj najlepsze, jest wiele stronek co polecają różne ich ilości, ja się zgadzam z tą www,brobible,com/entertainment/article/best-south-park-episo des/#page/1
Tylko i wyłącznie od początku. Wkręcisz się w serial, poznasz istotne szczegóły i historie niektórych postaci, poznasz Chefa (którego mi osobiście brakuje w nowych odcinkach), śmierci Kennego to swojego rodzaju klasyka. Na pewno nie oglądaj tak jak niektórzy proponują, a mianowicie skacząc po odcinkach - w wieeelu są odniesienia do innych epizodów. Poza tym będziesz miała pełen przekrój jak się South Park zmieniał przez lata.