PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80469
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Jest i kolejny

użytkownik usunięty

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e10-bass-to-mouth

ocenił(a) serial na 10

no nie wierze - South park wraca do formy!! Drugi odcinek z rzędu w którym czuć ducha starego dobrego SP! oby tak dalej! Przesadzali juz w tych odcinkach wprowadzano wiele dziwnych postaci kreatór, fabuła odcinków często miała charakter "globalny" na szęście wracamy do south park :)

ocenił(a) serial na 10

South Park powraca w świetnym stylu. Mam nadzieję, że poziom odcinków zostanie podtrzymany. A warunek Cartmana był genialny, wręcz chciałbym aby tak potraktowali wszystkich gwiazdek disneya. Może odechciało by im się wkaczać na rynek muzyczny.

ocenił(a) serial na 9

Był niezły. Efekt jak dla mnie był psuty jedynie przez te udziwnione stwory zwierzęce. Ja wiem, że to nawiązanie do odcinków z odcinkiem o poprawności politycznej i Paris Hilton. No ale jednak czy naprawdę żeby zrobić fajny odcinek trzeba po to sięgać:). Mam nadzieję że już do końca sezonu bez takich dziwadeł ja Kanada albo ręcznik Towellie to wtedy może się ten sezon dać jeszcze ocalić:).

ocenił(a) serial na 10

Odcinek mega! Za to właśnie lubie South Park, mocny początek, a później absurd goni absurd... Faktycznie czuć w tym powiew "starych" odcinków...

ocenił(a) serial na 9

Zdecydowanie najlepszy odcinek tego sezonu. Warunek Cartmana, wrzucenie go pod autobus i jego list pożegnalny to prawdziwe mistrzostwo. Oby tak dalej.

ocenił(a) serial na 9

Naprawdę dobry odcinek, mam nadzieje, że utrzymają formę :-)).

użytkownik usunięty

Nie będę się rozwodził na miliard tematów, więc...

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e11-broadway-bro-down

ocenił(a) serial na 10

Beznadziejny odcinek, szkoda.

ocenił(a) serial na 8
nikike

chyba kpisz

użytkownik usunięty

Brak Cartmana/Buttersa i mamy dno

ocenił(a) serial na 9

Co kto woli - akurat dla mnie Randy Marsch to obok właśnie Cartmana i Buttersa najlepsza postać w serialu. dlatego ogólnie odcinek nr. 11 mi się dosyć podobał.