PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80293
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Jupi :)

ocenił(a) serial na 10

Już niedługo w MTV zaczna emitować South Park. Ależ się ciesze. To będzie przebój, choć mogą mysleć o Simpsonach

ocenił(a) serial na 10
Iranzilla

juz emitują,na mtv niemieckiej,ale od pierwszej serii,no i dubbing niemiecki,a dubbing niemiecki,to coś najgorszego na swiecie(no prawie:P)w ogóle South Parku z jakimkolwiek dubbingiem nie powinno się ogladac:P

Iranzilla

Ja też się cieszę, to super i wogóle, oby nie było dubbingu!

ocenił(a) serial na 10
basik_7

Najlepsze by były napisy, ale bez lektora ani dubblingu. To zepsuje zabawę...Napisy !!! Takie jakie są na Jackassie

ocenił(a) serial na 10
Iranzilla

A ja sobie bez napisów oglądam,bo one nigdy nie oddadzą tego co oni tam mówią:)

Iranzilla

A wie ktoś bedzie wyemitowany pierwszy odcinek? oraz od której serii zaczynaja ? i do któej maja zamiar puszczać ?

ocenił(a) serial na 10
Raven_13

tzn.na niemieckiej mtv,to od pierwszej puszczają już,a w innych stacjach,to pewnie też od 1puszczą:)najlepiej ściagac z neta,z 9 serii ostatni odc.to "bloody mary"914

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

"Bloody mary" był dosyć kiepski, ale motyw z pijanym tatą przy kontroli policyjnej był zaj...sty kickass!

ocenił(a) serial na 10
Yasiu

Pijany tata na meczach tez był zaje....:P"Your the best around..":)

Iranzilla

hurrrra! Wiwat (nie mylić z: VIVA;) ) MTV!
PODOBNO mają emitować z podpisami (ufff).
oby tak dalej, więcej kultowych seriali, MTV! :)

Korsarz

Fajnie, ale od kiedy bedzie leciało "South Park" w polskim MTV?

ocenił(a) serial na 10
Polish

W sobote premiera o 22.30. Dobrze ze nie o 23 :P:P

Iranzilla

ehh ehh..:) pamietam czasy jak sam byłem fanem South Parku. to było jakieś siedem lat temu i wtedy emitowano South Park na Canal+. jak sie latwo domyslec od pierwszej serii (z napisami, dlatego watpie zeby teraz bylo inaczej).