PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Kenny

ocenił(a) serial na 10

Czemu Kenny zawsze się odradza było to wyjaśnione w jakimś odcinku czy porostu tak musi być?

fanatyk1908

SPOILER!
Wyjaśnili to w odcinkach " Mysterion Rises" i "Coon vs Coon and Friends". Rodzice kennego kiedyś chodzili na te spotkania wyznawców cthulu, przez co kenny zawsze jak umiera to rodzi się ponownie, rodzice odkładają go do łóżka gdzie dorasta do stanu sprzed śmierci.

ocenił(a) serial na 10
Adggamma

No własnie o taka odpowiedz mi chodziło :) bo obejrzałem sporo odcinków South Parku ale akurat na te nie trafiłem jeszcze raz dziękuje :)

fanatyk1908

Pokazano też że nie ważne jak tragiczną śmiercią zginie Kenny to i tak nikt nie tego nie pamięta, dla kolegów Kenny cały czas żyje bo nie pamiętają ani śmierci ani tego że się na nowo odrodził. Jedynie w pełnometrażowym filmie pokazano że Kenny umarł i koniec końców poszedł do nieba.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

No do nieba to w sumie poszedł 2 razy - nie zapominajmy nigdy o tym że okazał się Keanu Reeves'em który miał uratować Niebo od ataku wojsk Szatana:). Chociaż można chyba uznać że jak przestał być użyteczny to w podzięce odesłali go by znowu ginął co chwila:).

tc1987

W odcinku o Przyjaciołach Szopa wspomina, że setki razy umierał, raz szedł do nieba, raz do piekła, różnie ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

no to jest dobre zianie bo kenny zawsze obok towliego bedzie moja ulubiona postacia w south park
i raz nawet pokonal smierc i cos tam chyba mowil ze a masz ty k u wo

ocenił(a) serial na 10
fanatyk1908

Jak dla mnie to trochę zrąbali tym ujawnieniem, że Kenny jest świadomy, że ciągle umiera i, że w ogóle wytłumaczyli czemu tak się dzieje.