PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80467
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Pytanie jak j/w, bo w tym tygodniu nie bylo : (

ocenił(a) serial na 8
premo7

Dalsze odcinki będą tak jak zawsze co roku, w październiku. Swoją drogą dość dobry poziom sezonu 14, podobnie jak i 13.
Powiem szczerze że po 12-tym byłem pewny że serial się kompletnie wypalił. Mimo że brakuje mu teraz do takich sezonów jak 6,7,8 (IMO najlepsze sez.) ogląda się dość dobrze i jest mnóstwo ciekawych nawiązań i motywów. Oby tylko Mattowi i Treyowi nie przyszło do głowy żeby zakończyć tworzenie nowych odcinków, największy kryzys myślę że mają już za sobą ;)

rog3r

Dzięki za info. South Park oglądam dopiero od odcinka z facebookiem, ale obejrzałem już 13 sezon, który jest świetny. Do października nadrobię zaległe sezony :) Żałuję tylko, że zacząłem ten serial oglądać tak późno. Wszystko przez film pełnometrażowy, który obejrzałem kilka lat temu, ostro się wtedy zniechęciłem do 'South Parka', myślałem że to jakieś gówno dla upośledzonych ;] przekaz serialu jest mistrzowski.

premo7

Czemu, film był dobry o ile jest z lektorem takim co na VHS wypuścili. A serial trzeba oglądać od początku, mam juz obejrzane wszystkie odcinki jakie były. Oczywiscie jak serial to tylko napisy, trzeba sie wsłuchać w ich głosy, żałuje ze w polsce nie da się kupić tych sezoników z napisami.Wkurwia mnie strasznie mała dostępność czegokolwiek w naszym pięknym kraju.
Pozdrawiam fanów i antyfanów a co;p