Spróbuj znaleźć związek z ich zachowaniem w tym serialu, po prostu element satyryczny. :P
Żeby było śmiesznie, żeby ich wyśmiać poniekąd, a poniekąd przedstawić jako zupełnie innych od Amerykanów? ;)
Wynikło to częściowo z tego że w 1 odcinku "na od.....ol" stworzyli postać brata Kyle'a który od początku wyróżniał się swoim wyglądem. Później spróbowali w 2 sezonie wyjaśnić dlaczego on tak wygląda - uczynili go Kanadyjczykiem.
Też nie bardzo lubię tą konwencję - chociaż było parę śmiesznych odcinków z nimi + film kinowy to jednak jak dowiaduję się że zaraz będzie puszczony nowy odcinek z Kanadą to dostaję niemal szału z powodu straty czasu:P. Możliwe że powoli odchodzą od tego schematu ponieważ całkiem niedawno był odcinek jak Cthulhu na prośbę Cartmana zabił Justina Biebera, który miał normalny wygląd w rysowaniu pomimo tego że jest Kanadyjczykiem.
nie zwrocilem uwagi na wyglad Biebera, tzn nie wiedzialem ze jest kanadyjczykiem. wydajemi sie ze chyba tylko Celine Dion byla zrobiona "po kanadyjsku" z kanadyjskich gwiazd w sauth parku
Cóż - raczej nie przypadkowo po wpisaniu "Blame Canada song" wyskakują przeróbki poświęcone idolowi nastolatek:P. A Celine Dion nawet nie wspominaj - nieszczęsny odcinek z inwazją Saddama na Kanadę...brrrrrr:P
Może i było - ja po prostu nie znoszę odcinków kanadyjskich nawet jak mi się niektóre podobają:P. Oglądając je zawsze mam wrażenie jakbym oglądał jakiś polski rynsztok typu Włatcy, Bomba czy Italia. Kanadyjczycy i Duńczycy są w tym serialu są zupełnym oderwaniem od "rzeczywistości" reszty serialu i tego ogólnie nie lubię:).
A wszystko przez durnego brata żyda Kyle'a który w 1 odcinku narysowany został jak kubeł na śmieci:P.
Kanadyjczycy są integralną częścią tejże rzeczywistości, i nie rozumiem skąd porównanie do produkcji z 4fun.
Justina zrobili normalnie, bo nie jest zwykłym, szarym kanadyjczykiem, tylko gwiazdą, która ma swoją twarz ;) W tej sytuacji chyba odstępują od reguły.
Ale Celine Dion już wspomniano - poza tym m.in w filmie kinowym czy w tym durnym odcinku o próchnicy i ślubie pary królewskiej z zeszłego roku były inne sławy jak jacyś muzycy i ich też przedstawili po staremu - więc z tymi znanymi ludźmi jest różnie:).