PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80467
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Mam pytanie...

ocenił(a) serial na 10

Do pewnego czasu myślałem, że SP jest całkowicie niezależny i nabija się z wszystkiego bez ograniczeń. Ale... Czy nie uważacie, że jest tak naprawdę prosemicki i jak każdy inny liczy się z Żydami??

ocenił(a) serial na 10
89_jerry

W którym odcinku to zauważyłeś? Oglądnąłeś wszystkie?

ocenił(a) serial na 10
89_jerry

Nawet jesli w ktoryms odcinku doszukałeś się "liczenia się z Zydami", to nie zmienia faktu, że w multum innych ukazane są sytuacje, które zaprzeczają Twojej teorii. Gdyby było tak jak mówisz, to nie ujrzelibysmy np. szydzenia Cartmana z Zydow, badz odcinka o "Pasji" Mela Gibsona.

ocenił(a) serial na 9
89_jerry

SP bardzo się "ugrzecznił" widać do od jakiś 3 lat (chociaż nie wszystkie odc)

ocenił(a) serial na 10
Koziol_7

ugrzecznił? Gwałty na indianie britney spears bez głowy 43 razy wypowiedziane słowo nigger podczas jednego odcinka, bomba w macicy h.clinton, brutalne samobojstwo krolowej anglii ,zabicie jezusa przez kyla ( na dodatek zyda) , bono jako gowno. To ma byc ugrzecznienie!?

ocenił(a) serial na 9
Braveheart_2

Mimo wszystko forma (podtejsty, stereotypy, język) jest mniej "agresywna" niż na początku, tematy przewodnie może są dobre ale dla serial się pogorszył i obecne odcinki są gorsze niż te sprzed 2 - 3 lat (i starszych)

ocenił(a) serial na 10
Koziol_7

moze nie ugrzecznil ale stal sie bardziej poprawny politycznie i prospoleczny ... ja to rozumiem w ten sposob ze jak juz zaczynaja wrzucac to staraja sie rowno rozdawac wszystkim a pozatym Stan Kyle i Kenny nie sa juz takimi outsiderami

Czesc z was powie ze to czysty wymysl ale ogladajac wszystko w shuffle mozna troche inaczej na to spojrzec. Pozatym wydaje mi sie ze serial troche jakby dojrzewa co ma zwiazek ze starzejaca sie zaloga teamu SP :/ i naszym wiekiem :P

- Najlepsze w tym wszystkim ze ten serial ciagle mi sie podoba, zaskakuje i bawi.

ocenił(a) serial na 9
frey0527

Brawo dla tego Pana za zrozumienie
krooootki