PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80467
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

http://dlasmieszkow.blogspot.com/2012/05/south-park-podsumowanie-sezonu-16-czesc .html

użytkownik usunięty
FirosAryn

Odcinek o przemocy słaby? Wtf.

ocenił(a) serial na 9
FirosAryn

Ogólnie się zgodzę z odcinkami, oczywiście poza Butterbals który zdecydowanie jest u mnie w czołówce z tych 7 odcinków i bije się o podium właśnie z odcinkiem 7.

Z ciekawości spytam czy znasz w ogóle kontekst tego odcinka. Tak jak czy wiesz że parodiują prawdziwą kampanię przeciw przemocy i przede wszystkim wielki szwindel w postaci akcji Kony 2012? Dziwi mnie że komuś z fanów ten odcinek może się nie podobać:).

No i Jewpacabra była raczej przeciętnym odcinkiem. Przede wszystkim dla mnie omal nie zrujnował postaci Cartmana. Spoilerować nie będę ale jego postanowienie na koniec odcinka sprawiło że myślałem że twórcy naprawdę go takim uczynią i zniszczą jedną z najlepszych postaci serialu. Do tego stopnia uwierzyłem że oglądając odcinek 7 na początku dosłownie zrozumiałem tytuł odcinka i w momencie jak pojawiła się sprawczyni zamieszania omal nie spadłem z krzesła widząc kolejne zrujnowanie sposobu myślenia Erica - na szczęście odcinek zakończył się prawdziwą ulgą i był przemyślany aż do ostatniej sceny kiedy z morałem wyśmiano nawet jegop poglądy:).

ocenił(a) serial na 10
tc1987

No nie mówię, że wszystko co piszę to święta prawda. Ja czekam na dalszą część sezonu, bo coś czuję, że z ostatnich wydarzeń twórcy wymyślą coś ciekawego.