PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Na co czekacie.

ocenił(a) serial na 10

Jest temat którego waszym zdaniem powinni sie podjąć autorzy serialu? Coś o czym jeszcze nie pomyśleli a efekty mogłyby być ciekawe?
Cóż, w moim przypadku są to kucyki Pony. Osobiście jestem ogromną fanką. I ogromnie ciekawi mnie co z tym tematem zrobili by panowie. Myśle że przeżyje nawet jakos śmierć Pinky Pie, jeśli takowa nastąpi. Jednak jestem pewna ze odcinek o takiej tematyce musiałby być genialny i wynagrodzic mi strate : D

ocenił(a) serial na 9
Brzechwaa

Cóż ja póki co czekam najbardziej na odcinek nawiązujący do niedawnych wydarzeń w Denver ale kto wie co ciekawszego mogą poruszyć. Na pewno zrobią też bekę z wyborów 2012 gdzieś na przełomie października i listopada - ciężko będzie przebuić pamiętny odcinek parodiujący pojedynek McCain-Obama ale na to też wyczekuję:).

Ale dlaczego akurat kucyki? Ja rozumiem że jakieś kiczowate produkty dla dziewczynek z lat 80-tych + jakieś stare seriale stworzone dla reklamy produktów mogą być zabawne w wyśmianiu. Ale zgaduję że dużo większą część widzów serialu stanowią faceci więc nie wiem jak jakaś marka zabawek może być dla nas widzów interesującym tematem do wyśmiania? Z ciekawości:).

Brzechwaa

wysypało się tu dziś pełno trolli ,
wielu ich na poprzednich kartach i to mnie " boli"
i widać u was entuzjazm na wielka skale
pewnie zapłatę otrzymacie zaraz po " finale " !