Jest temat którego waszym zdaniem powinni sie podjąć autorzy serialu? Coś o czym jeszcze nie pomyśleli a efekty mogłyby być ciekawe?
Cóż, w moim przypadku są to kucyki Pony. Osobiście jestem ogromną fanką. I ogromnie ciekawi mnie co z tym tematem zrobili by panowie. Myśle że przeżyje nawet jakos śmierć Pinky Pie, jeśli takowa nastąpi. Jednak jestem pewna ze odcinek o takiej tematyce musiałby być genialny i wynagrodzic mi strate : D
Cóż ja póki co czekam najbardziej na odcinek nawiązujący do niedawnych wydarzeń w Denver ale kto wie co ciekawszego mogą poruszyć. Na pewno zrobią też bekę z wyborów 2012 gdzieś na przełomie października i listopada - ciężko będzie przebuić pamiętny odcinek parodiujący pojedynek McCain-Obama ale na to też wyczekuję:).
Ale dlaczego akurat kucyki? Ja rozumiem że jakieś kiczowate produkty dla dziewczynek z lat 80-tych + jakieś stare seriale stworzone dla reklamy produktów mogą być zabawne w wyśmianiu. Ale zgaduję że dużo większą część widzów serialu stanowią faceci więc nie wiem jak jakaś marka zabawek może być dla nas widzów interesującym tematem do wyśmiania? Z ciekawości:).