Wybierzcie tylko jeden, wiem że jest cięzko ale spróbujcie:D
Ja uważam że najlepszy był Miss Teacher Bangs a boy
Obejrzałem 3 pierwsze sezony i najbardziej podobały mi sie odcinki:Volcano,Ike's Wee Wee,Rainforest Schmainforest,Sexual Harassment Panda,Cat Orgy,Hooked on Monkey Phonics.
o ile dobrze pamietam to juz jest taki temat :D ale co tam. jezeli tylko jeden to narazie do glowy wpada mi tylko red hot catolic love
ooo tak!! red hot catholic love jest boskie... ale osobiscie nie potrafie wskazać jednego konkretnego...
najlepszy bez dwóch zdań jest odcinek 5x12 Towelie. Hahaha Towelie wymiata zwłaszcza jak sie najara xD.
"mi się najbardziej podobał ten,w którym Kenny nie umarł:D"
Czyli?? Było kilka odcinków w których Kenny nie umierał...
najprawdopodobniej mowa o pierwszym w ktorym takie coś mialo miejsce... zdaje sie z robiony na święta ;]
oj wiele bylo dobrych odcinków właściwie to każdy jest niepowtarzalny rozjebał mnie jeden z dupotwarzami jak cartman ich ujrzal to załapał overloada
Sezony 1 i 2 są całe cool. Sezon w sezonie 3 nie podobał mi się epizod Christmas Special.
Następne też trzymają dość wysoki poziom, potem jest fajnie, ale nie tak jak na początku, ale niestety końcówka sezonu 10 i sezon 11 (oprócz tego odcinka z bezdomnymi) to już niestety porażka.
A za najlepszy odcinek uważam Gnomes z 2. Nigdy się tak nie uśmiałem...
mi się podobał "Mr hankey christmas classic" i jak było o paleniu papierosów, oraz PETA.. dobre było też "Toilet Paper" :D no i jak cartman był tajską dziwką...
Ogólnie każdy odcinek south park jest zajebisty :D
najlepszy odcinek bez 2 zdan to ewidetnie "die, hippie die!" z 9 serii, jak ogladalem myslalm, ze sie obsram, 20 minut czystego smiechu, polecam!
Moi faworyci to: Good Times with Weapons, The New Terrance and Phillip Movie Trailer( o my Gods, its Russell Crowe ;), The Return of the Lord of the Rings to the Two Towers (wiadomo), Die Hippie, Die oraz Night of The Living Homeless
Sexual Harrasement Pan-da!;)
Who lives in peace 'neath the willow tree? Sexual Harassment Panda! Who explains sexual harassment to you and me? Sexual Harassment Panda! Don't say that, don't touch there.. Don't be nasty says the silly old bear! He's come to teach you what's right and wrong.. Sexual Harassment Panda! ;)
Mnie najbardziej podobał się o nauczycielce z Ikiem, o orce, oraz ten odcinek w Jungi.
Dla mnie najlepszy jest odcinek Good Times with Weapons(Season 8,episode1) w którym to Cartman,Stan,Kyle i Kenny kupują na rynku azjatyckie bronie i wyobrażają sobie, że są postaciami anime.Jest tam też fajna piosenka 'Let's fighting love".