PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Pandemic

użytkownik usunięty

Jak Wam się podobały te odcinki? Wg. mnie były świetne! zajebiste poczucie humoru , teksty Craig'a i głupota Randye'go poprostu zwalają z nóg ! i do tego te świnki morskie!

odcinki oceniam na 8.5/10
i mam nadzieję, że zrobią 3 część, bo "świnko - więźnia" trzeba złapać :D

Pozdro i wypowiadajcie się na temat tych odcinków :)

ocenił(a) serial na 10

odcinki w porzadku ale mam nadzieje ze nie zrobia 3 odcinka ktory bedzie kontynuacja tej serii ...

ocenił(a) serial na 10

1 spoko, 2 nudny. Swinki byly smieszne tylko na poczatku - co za duzo to nie zdrowo. Ogolnie 12 sezon jest najslabszy, jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
Evil_Ash

Poczesci masz racje, ten sezon nie byl najblyskotliwszy. Mein stories (watki glowne na ktorych oparty jest caly gag odcinka) coraz czesciej byly czerpane z wielkich projekcji kinowych. Wydaje mi sie ze przez to ten sezon troche ucierpial. (czyzby sie wypalali :? ) Mam nadzieje ze nie bo nie wyobrazam sobie swiata bez miasteczka south park. Odcinek Elementary School Musical uwazam za najlepszy w calym sezonie, spory uklon w kierunku The Ungroundable (Butters jest przeswietny)

p0zdro dla fanow ... marzec juz blisko ;)

make love not warcraft ...

użytkownik usunięty

Dobre odcinki, słodkie świnki, udana parodia filmu "Rec!" i Craig jako antybohater filmów przygodowych :)

Raczej chodziło o Cloverfield'a ;)

użytkownik usunięty
Grievous

Nie oglądałam :) Tam też mówią "pomachaj do kamery"?

ocenił(a) serial na 10

nie moglem wyrobic ze smiechu jak widzialem co Randy odpierdzielal z ta kamera:D Masakra respect !!