PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80301
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Roman Polański

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie czy zrobią odcinek o Polańskim i tym całym zamieszaniu wokól niego

ocenił(a) serial na 10
Braveheart_2

Świetny pomysł!

Robili odcinki o bardziej hardcorowych sprawach.

ocenił(a) serial na 9
Braveheart_2

też się nad tym zastanawiałem. myślę, że możemy się tego spodziewać.

ocenił(a) serial na 10
SeverussSnape

Polanski a kto to. Tak pewnie mysla w stanach. A ci co wiedza moga twierdzic: plotka i kolejny pedofil ktorych mamy juz duzo :D

wiec nie sadze ... a raczej smiem watpic

ocenił(a) serial na 10
frey0527

HeHe sam na to nie wpadlem bo sprawa dla mnie jest nie aktualna i nie warta uwagi. Nie ktorzy pisza ze w odcinku Butters Bottom Bitch zakonczenie rowniez odnosi sie do sprawy Polanskiego. (aresztowanie w szwajcarii)

ocenił(a) serial na 10
frey0527

Żebyś się nie zdziwił, Polański jest w Stanach dość dobrze znany, jego
filmy to klasyki, a kilka zdobyło Oscary, do tego w latach 70' bardzo
głośno było w mediach o tym rzekomym gwałcie w chacie Jacka Nicholsona.
Dość niedawno, bo w 2004 "Pianista" zdobywa Oscara za najlepszy film, a
Polański dostaje Oscara za reżyserię, a same Oscary na żywo ogląda co roku
kilkadziesiąt milionów, do tego tam w porównaniu do Polski, kultura filmowa
w sensie na skalę masową jest bardzo dobrze rozwinięta.

ocenił(a) serial na 8
Sub_Zero

poprostu kolejny ignorant
jesli ktos nie kojarzy polanskiego i przynajmniej kilku jego filmow to poprostu gowno sie zna na filmie, i nie dotyczy to aby polakow tylko calego swiata

ocenił(a) serial na 10
El_Magiko

No to pojechales po calosci i za to zniscze Cie jak szmate. Bo jak widzisz nie zycze sobie od jakis smarkow wypisywanie nie pochlebnych rzeczy na moj temat. Ignorant to bardzo szerokie pojecie a bardziej pasuje do kogos o tak zjebanym niku - i avatarze totalnie nie na miejscu. Wkleiles sobie znaczek z flaga i dzieciakiem bo niby fajnie wyglada i ma kolory rege. Otorz szmato to nie jest zwykly znaczek.

Chesz pogadac o filmach bo pewnie jestes koneserem. Jako ignorantowi z beznadziejnym awatarem polecil bym film mniej budrzetowy a wnoszacy cos do bani. Ostatnio na dvd ukazal sie "Pray the Devil Back to Hell" traktujacy o drodze do pokoju w Liberi. (w Afryce jakbys nie wiedzial) Otrzymal 2 nagrody moze nie tak prestizowe jak oskary ale majace wieksze znaczenie dla NIEIGNORANTOW:
2009 – Movies that Matter – The Amnesty International Film Festival
2008 –Tribeca Film Festival – Best Documentary
A ja jak widzisz mam polew z tych wszystkich gwiazd i gwiazdeczek oraz pseudo koneserow.

ocenił(a) serial na 8
frey0527

"ma kolory rege" i kolejny raz pokazujesz ze jestes ignorantem tylko tym razem w innej dziedzinie

nie chce mi sie pisac i tlumaczyc ci co to takiego, mozesz sobie myslec dalej ze to "kolory rege" i jak juz to pisze sie reggae

a nick i avatar to moja sprawa i nic ci do tego

ignorant czyli osoba nie posiadajaca wiedzy w jakiejs dziedzinie
czyli twierdzac ze polanskiego nikt tam nie kojarzy sila rzeczy jestes ignorantem
proste i logiczne

a juz napewno nie ma zwiazku z czyims nickiem i avatarem, pozatym nie znasz mnie wiec skoncz bredzic
strasznie pojechales, jak ktos jest kumaty to raczej zblazniles sie po raz kolejny "kolorze rege"^^

wygrzebales jakis dokument o liberii i super, myslisz ze zablysniesz??
jaki to ma zwiazek?

ja mam polew z ciebie, myslisz ze pojedziesz a niestety znow udowadniasz swoja ignorancje w roznych dziedzinach

wiec dalej mysl sobie o "kolorach rege" i o tym ze roman polanski jest nikim i nikt go nie kojarzy jako swietnego rezysera czy aktora
szczelniej klapki na oczy i pier.ol pier.dol te swoje farmazony moze wiosna przyjdzie
powodzenia

ocenił(a) serial na 10
El_Magiko

teraz juz dzieci w podstawowkach umieja czytac ze zrozumieniem ... czy aby pominoles i ten tok edukacji ?

Ps. nie staraj sie cytowac mnie bo nie udolnie ci to wychodzi a pozatym "wkladasz slowa nie wypowiedzaine przezemnie" Pozatym to ty jestes ignorantem a w dodatku pol mozgiem jezeli nie widzisz zwiazku lub twoja wiedza ogolna jest naprawde nikla i vaja kondijos

ocenił(a) serial na 8
frey0527

gratuluje ci konstruktywnej krytyki i cietej riposty

sorry, ale teraz nie uwazam cie juz poprostu za ignoranta tylko poprostu za idiote

ciekawe czego nie zrozumialem w twojej durnej wypowiedzi, w ktorej starales sie wygladac jak guru??

tego ze czepiasz sie mojego avatara?? choc sam nie pojmujesz co on oznacza i strzelasz "kolorami rege"
i do tego pieprzysz jakies bzury ze ja tego nie rozumiem choc nic o mnie nie wiesz po czym wyskakujesz z "kolorami rege", zblazniles sie i tyle...

moze tego ze nawet nie zalapales do konca co znaczy ignorant??

a moze tego ze mam nick i avatar ktorych sam nie pojmujesz, a sugerujesz przez to jakas ignorancje z mojej strony??
"

a moze tego ze wyskoczyles jak filip z konopii z jakims dramatem ktory nie ma z niczym zwiazku bo myslales ze zablysniesz undergroundowym tytulem nagrodzonym przez takie festiwale jak amnesty?

ale ok, podaj mi wiec przyklady gdzie "wkladam slowa ktorych nie wypowiedziales"
albo powiedz w ktorym miejscu pokazalem ze jestem ignorantem w dziedzinach o ktorych mowilem
albo wykaz ten zwiazek miedzy filmem dokumentalnym o liberii a docenieniem romana polanskiego jako rezysera i aktora na calym swiecie

narazie tylko sie blaznisz, twoj post jest prosto z dupy, obrazasz mnie ale to specjalnie nic nie zmienia bo wciaz wychodzisz na ignoranta i ostatniego chama

ale tak to juz jest ze jak dzieciom brakuje argumentow i inteligencji to probuja nadrobic wyzwiskami
zycze szczescia i pomyslnej walki z ta frustracja
i tradzikiem...

frey0527

O kurde ale mu pojechałeś.... Żałosne. Najpierw naucz się retoryki, zanim zajmiesz się erystyką.
Pisz po polsku!

Apomentis

Oczywiście to było do frey0527.

.

Braveheart_2

Ciekawe by to było, ostatnio widziałam odcinek o Paris Hilton i myślałam, że z łóżka spadnę ze śmiechu :P

A co do konwersacji powyżej, ja jednak jestem za osobą z kolorami reggae xD

Pozdrawiam

TheNaturat_2

Ja również ,za kolorami,;D Jak przeczytałam text: Polanski a kto to. Tak
pewnie mysla w stanach. A ci co wiedza moga twierdzic: plotka i kolejny
pedofil ktorych mamy juz duzo :D to... też myślałam, że spadnę ze śmiechu z
łóżka.. Nie wiem co gorsze, forma czy treść tejże wypowiedzi - chyba
obydwie na bardzo wysokim ujemnym poziomie. Dawno nic głupszego nie
przeczytałam spod klawiatury kogoś, kto uważa się za biegłego w znajomości
światowego kina, kultury i w ogóle wiedzy... I ten wybuch agresji
późniejszy... Gdybyś był taki świadomy, wiedziałbyś, że Polański w Stanach
jest bardzo, bardzo znanym i szanowanym reżyserem. Po aresztowaniu