Jak dotąd nie zawiodłem się tylko na epizodzie 3, który i tak nie dorównuje najlepszym odcinkom z poprzednich sezonów. 4 po raz kolejny mnie rozczarował. Dosłownie 1 dobra scena - walka między "gwiazdami netu", reszta bardzo kiepsko.
Niestety, wygląda na to, że sezon 12 będzie zdecydowanie najsłabszy. Czyżby Trey i Matt się wypalili?
aaa właśnie - wie ktoś kim jest ta nawiedzona, rozmazana blondynka, która cały czas wrzeszczy "Live him aloooone!"?
Wg mnie odcinek świetny. A ta "nawiedzona, rozmazana blondynka, która cały czas wrzeszczy "Live him aloooone!"" to fan Britney Spears - http://www.youtube.com/watch?v=LWSjUe0FyxQ
P.S.
Im not your friend, buddy! :)
O Chryste Panie! ta "nawiedzona, rozmazana blondynka, która cały czas wrzeszczy "Live him aloooone!" to "TEN nawiedzony, rozmazany blondyn..."!!! what a fag ;-) nawet "gay homosexual" w najbardziej zniewieściałej formie z możliwych.
wracając do 4 epizodu - "i'm not your buddy, friend" było śmieszne, ale nie za 100 razem. poza tym w ogóle nie śmieszą mnie Canadians w SP.
I am not your buddy, guy! (ten dialog był genialny!!! Zresztą cały odcinek świetny
A dla mnie to był najlepszy odcinek tego sezonu. Scena walczących gwiazd you tube'a jest jedną z najśmieszniejszych, które do tej pory widziałem w SP xD
"Leave 'em alooooneee!!!" xD
4 odcinek właśnie był najlepszy, super...hehe Kanadyjczykami naprawdę nikt się nie interesuje i nikt ich nie lubi, ooo i teledysk Buttersa...Świetne! Poza tym scena z gwiazdami youtube bardzo dobra, świetny pomysł, spojrzenie tego zwierzaczka wymiata!!!!
Odcinek świetny. Genialnie został sparodiowany strajk scenarzystów i producentów, jaki miał miejsce przez ostatnie kilka miesięcy. Podobał mi się też motyw popularności filmików internetowych. Niestety jednej postaci nie rozpoznałem. Z jakiego filmiku pochodzi ta wiewiórka?
Dobra, udało mi się znaleźć :)
http://pl.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40&feature=related
jak dla mnie tekst odcinka:
"Zrobiliśmy dobry uczynek dla słabych, chyba teraz będę mógł kochać się z tobą w twój odbyt."
spadłem, ale w tym jest głębsze przesłanie ;)
Nie "Zrobiliśmy dobry uczynek dla słabych", tylko "zrobiliśmy dość dobrych uczynków na ten tydzień" ;)
Odcinek niezły, choć bywało lepiej. Motyw z gwiazdami you tube genialny ;) Link do filmiku z panda
http://pl.youtube.com/watch?v=B2fUoRkcWjw&NR=1
Jak macie jeszcze inne linki z postaciami z you tube z tego epizodu to dawajcie ;)
1. wejdz na wikipedia.org i wpisz "south park episodes"
2. kliknij na ep 4 sezonu 12
3. jakos na samym dole masz "pop culture ref." czy cos podobnego i tam znajdziesz kazda postac z youtube wystepujaca w tym odcinku
4. skopiuj nazwe postaci (np afro ninja)
5. wklej na youtube.com
6. enjoy ;-)
nie stety dopiero teraz moglam obejrzec odcinek, ale zawiodlam sie wczesniejszy byl rewelacjyjny i tego samego oczekiwalam w 4 ... poza tym szkoda bo jest to juz 3 nie zachwycajacy mnie zbytnio. Na szczescie jeszcze kilka odcinkow tego sezonu przedemna;d.
słaby... dobry tylko był motyw z youtube, ale cały ten pomysł z Kanadą beznadziejny
ale to tylko moje zdanie (w ogóle nie lubię odcinków z Kanadianami)
One Two Three Four
Canada deserves more... money
Genialny odcinek, póki co najlepszy w 12 sezonie. Bardzo ciekawy pomysł wyjściowy, boska bitwa między "jutubowcami", a jak zobaczyłem co Kanada "wygrała" w strajku, to ze śmiechu spadłem z krzesła...
PS. Darmowa guma do żucia dla każdego Kanadyjczyka!