PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80195
7,6 23 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Jak wam się podobał najnowszy odcinek ? Moim zdaniem jeden z lepszych, w starym dobrym stylu, skupiający się na głównych bohaterach :)

Motyw z Lśnienia z Randym na czele rozbroił mnie skutecznie :D

Chyba najlepszy odcinek tego sezonu, zaraz po Insecurity i Reverse Cowgirl moim zdaniem, bo reszta to raczej mocno przeciętna.

ocenił(a) serial na 9
mmaakkss

Watek Laptopa Stana psuł poprzeczkę, ale i tak Randy w parodii kultowej roii Jacka Nicholsona pociągnął odcinek w górę. Zabrakło mi tylko sceny w której rozrąbywałby z szałem w oczach drzwi toporkiem:P.

Ze smaczków - nabijanie się ze strojów na Hallowen które za nic nie pasują do imprezy a pewnie z racji ogromnej popularności pewnego klipu muzycznego twórcy przewidzieli co się będzie wtedy dziać:). No i smaczek jak Randy z szałem patrzy w telewizor z filmem "Ted" - jakby nie było zrobionym przez twórcę Family Guy'a - taki złośliwy prztyczek wobec konkurencji:).

tc1987

A to nie wiedziałem, że twórcy FG są odpowiedzialni za film '' Ted'' , właśnie zaciekawiło mnie na moment skąd tam się to wzięło ale zapomniałem o tym :P
Też uważam, że sceny z siekierą zabrakło :P

ocenił(a) serial na 10
tc1987

W ogóle podwójne propsy za scenę z Tedem, bo było to nawiązanie tez do sceny: http://www.youtube.com/watch?v=7aLNa1RfkIY

A odcinek przegenialny

ocenił(a) serial na 10
mmaakkss

Parodia Lśnienia i zjechanie Gangnam Style - bosko. Trzeci odcinek z rzędu na wysokim poziomie, oby się to utrzymało już do końca sezonu.

użytkownik usunięty
nikike

A właśnie się chciałem spytać jaki film parodiowali poprzez Randy'ego - cóż, nie oglądałem "Lśnienia".

ocenił(a) serial na 10

OMFG i ty funkcjonujesz???

użytkownik usunięty
nikike

Właśnie mam ten problem, że nie oglądałem kilku kinowych hitów jak "Lśnienie", "Ojciec Chrzestny", "Różowy Cadillac" i jeszcze paru innych, wiem, że są hitami, ale nie mogę się zebrać aby je obejrzeć.

mmaakkss

przeciętny odcinek, aczkolwiek lepszy niż poprzedni

ocenił(a) serial na 10
mmaakkss

Ciekawi mnie tylko jedno... co tam robi Finn z Pory na Przygode