Na razie świeżo obejrzeniu - CO TO U LICHA BYŁO?
Serio, nie pamiętam od dawna żeby jakikolwiek odcinek całościowo tak zaskoczył w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Fakt, bardzo przeciętny odcinek. Trochę zmarnowane 20 minut. Tam w ogóle był jakiś komizm, bo do mnie nie trafił?
To był gest poparcia (tak mi się wydaje przynajmniej) dla Lanca Amstronga. Lance dla mnie zawsze będziesz wielki :) No i te bransoletki hahahh. Dla mnie bardzo dobry odcinek, na czasie, chociaż da się zauważyć, że trochę zmieniają styl.
No, moim zdaniem najgorszy odcinek w tym sezonie, może musielibyśmy pomieszkać troche w USA żeby nas to śmieszyło. Najlepszy odcinek w tym sezonie to imo "Jewpacabra" :)
Gość od scauses rozwalił system! Nie wiem czemu ten odcinek miałby się komuś nie podobać, bo zaprezentował naprawdę bardzo wysoki poziom.
Mistrzowy Epizod! Tak kwaśnego i wykręconego odcinka nie widziałem dawno...Jest kilka słabych odcinków w tym sezonie....ten nie jest jednym z nich.
Ten odcinek troche mi przypomina sytuacje ze Smoleńskiem.Oszołomy twierdzą,że Jezus na krzyżu był naćpany, nie mając żadnych dowodów, to tak jak z tym trotylem na wraku.Absurd.
Na początku odcinka była mowa o tym,że Jezus był naćpany na krzyżu JWH (kannabinol) , dlatego nie cierpiał za nasze grzechy, bo miał mega odlot.
Ale pod koniec musiał walnąć strzała, żeby wygrać. Ja to interpretuję tak, że tak jak Amstrong oszukiwał ale to nie zmienia faktu, że dokonał boskich rzeczy (może Jezus trochę mniej :)).
Chyba o swojej ignorancji i głupocie bo inaczej tych "spostrzeżeń" zupełnie oderwanych od tematyki SP nie da się skomentować:).
Na szczęście zbyt wielu takich agresywnych prymitywów spotykałem na żywo by się przejmować takim kmiotami co się swoją głupotą z tchórzostwa lansują się w necie. A teraz wracaj do do nauki ponieważ to już nie jest trzecia klasa podstawówki i teraz takich jak ty czekają poważniejsze wyzwania:).
To Ty się spinasz i to Tobie z nerwów piana z pyska tryska.Na mojej Twarzy gości tylko uśmiech politowania ;)
Odezwały się geniusze urynowe - jeden dekiel wierzy że w XXI wieku samolot wysadza się trotylem (dobrze przynajmniej że nie pisza że go z bombardy czy innego trebuszeta ustrzelili) a drugi wypisuje nazwę zwierzątka do którego najbliżej własnie jemu podobnym... żenada to za mało - to po prostu intelektualna kompromitacja =)
Napisz proszę choć jedno zdanie więcej niż trzywyrazowe... założyłem się z żoną, że dasz radę więc mnie nie zawiedź... =))
Czemu ? Nadal twierdzę ze gość ma potencjał by temu podołać... - a kiedy ? tego w zakładzie przezornie (zeby nie napisać przenikliwie ;) nie precyzowałem...
Toż to oszustwo :) Żona powinna Cię ukarać :) Jeśli tak naginać zasady to można połączyć posty:
"leming
leming
Leming z ciebie"
I już masz rozbudowaną wypowiedź na wysokim poziomie. Może to być też tekst ambitnej piosenki. :)
pozdro
PS Niezły off-topic się zrobił. Muszę zrobić ewakuację z tego przeklętego tematu :)
No taa, bo jak ktoś nie wierzy w brednie o zamachu, to koniecznie musi być za PO..
Debil z Ciebie.
Nie rozumiem po co w ogóle wypowiadasz się na temat, który kompletnie nie ma nic wspólnego z serialem. Nie chodzi o to w co kto wierzy, ale tu wypowiada się na temat odcinka south park. Po co mieszać do tego poglądy polityczne i poglądy na temat katastrofy smoleńskiej. A do tego obrażać ludzi, którzy mają inne zdanie.
Do tego Twój argument jest bezsensowny. "Oszołomy twierdzą,że Jezus na krzyżu był naćpany, nie mając żadnych dowodów, to tak jak z tym trotylem na wraku.Absurd." Przecież w tym odcinku te "oszołomy" miały rację i miały dowody. Jasno było pokazane, że Jezus był naćpany. Widać kompletnie nie zrozumiałeś tego odcinka.
Chce dodać, że przez to nie wyrażam tu swoich poglądów politycznych. Uważam, iż jest odpowiednie miejsce na wyrażanie swojego zdania na ten temat.
Hahaha to Ty nic nie skumałeś tego odcinka. tak Jezus był naćpany na krzyżu XD Kolejny wyznawca Pisu?
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że jestem wyznawcą pisu? Nie!
W tym odcinku Jezus był naćpany na krzyżu.
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że jesteś wyznawcą pisu? Nie!
W tym odcinku Jezus biegał na dopingu. gdzie ty tam krzyż widziałeś?
Było chociażby w wiadomościach powiedziane i mieli dowody w postaci badań, a Jezus zaprzeczał temu w taki sposób, iż można było jasno wyczytać, że w wiadomościach mieli rację. Tak samo mieli rację jak ze Stanem i przecięciem jego bransoletki. Więc oszołomami nie były te osoby, które wierzyły, że Jezus był naćpany, tak jak Ty sugerujesz. Ogólnie odcinek był odniesieniem do Lanca Armstronga.
Poza tym chodzi mi o to, że na wyrażanie opinii na temat polityki i katastrofy smoleńśkiej są inne miejsca. Tutaj powinno się dyskutować o serialu south park, a konkretnie o odcinku 13 z sezonu 16. W tym odcinku nie było żadnych odniesień do Smoleńska, więc po co w ogóle zaczynasz ten temat? Do tego obrażasz tych co myślą inaczej nazywając ich oszołomami. Po pierwsze naucz się, że powinno się wyrażać opinię na dany temat w odpowiednim miejscu i trochę kultury.
Powtarzasz sie jak katarynka, zmień płyte.To jest forum jak każde inne i moge tu pisać o czym zechce, poza tym ja tylko nawiązałem do Smoleńska pisząc o South Parku,a to wy tu robicie z tego afere.
Powtarzam się, bo nie ustosunkowałeś się wcześniej do najważniejszych części mojej wypowiedzi.
"ja tylko nawiązałem do Smoleńska pisząc o South Parku" Nawiązałeś w idiotyczny sposób, nie mający nic wspólnego z odcinkiem wyrażając swoją opinię na temat nie związany z odcinkiem. A to już zwykła głupota lub prowokacja. O polityce można pogadać gdzie indziej.
Eh, jakoś mi nikt (oprócz Ciebie) nie zwraca uwagi, że troluję, a Tobie nie jedna osoba zwraca uwagę. Nie zakładam tematu, a wypowiadam się w już założonym temacie. Dyskusję uważam za zakończoną, gdyż już pokazałeś, że brak CI kultury. Tylko mam nadzieję. że następnym razem przed wypowiedzeniem się trochę pomyślisz, bo właśnie myślenia Ci brakuję :)
Wielki myśliciel sie znalazł xD
Ja tak samo wypowiadam sie w temacie juz założonym,ale co to ma do south Parku?.Stary tak naprawde to Ty już sie sam pogubiłeś i nie wiesz o co walczysz.
To " Nie zakładam tematu, a wypowiadam się w już założonym temacie" było odpowiedzią na to "To Ty robisz idiotyczny temat na forum o SP.Przestań juz trolować." Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Walczę o to,by nie łączyć dwóch nie związanych ze sobą spraw. Katastrofy Smoleńskiej i South Parku. Ja nie troluję, bardziej Ty pasujesz do tego. Ja nie obrażam ludzi, to Ty zaczynasz wyzywanie, co jest bardzo charakterystyczne dla trolowania.
"Wielki myśliciel sie znalazł " Tak można mnie nazwać myślicielem, wiem, że chciałeś mnie urazić, ale Ci nie wyszło. Za to Ty kompletnie nie myślisz. Przekręcasz moje wypowiedzi, sam sobie dopowiadasz różne głupoty, wyciągasz pochopne wnioski i przede wszystkim nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Prowadziłem już rozmowy na FW z osobami o innej opinii na jakiś temat i dało się dyskutować normalnie. Niestety z Tobą jest to całkowicie niemożliwe z racji tego iż Twoja inteligencja jest zdecydowanie poniżej przeciętnej. Pozdrawiam! :)
"Niestety z Tobą jest to całkowicie niemożliwe z racji tego iż Twoja inteligencja jest zdecydowanie poniżej przeciętnej. "
No nie Ty nie obrażasz, jesteś wzorem kultury i inteligencji.Dwulicowiec pospolity.Czepiasz się ,że ja kogos tu obrażam, chociaż nikogo personalnie nie przywołałem, a sam robisz wycieczke do mnie hipokryto.
Nie pozdrawiam , obyś zdechło w mękach xD
Ty nie zasługujesz na szacunek z racji tego, że obrażasz innych. A tu kilka przykładów:
"Oszołomy twierdzą,że Jezus na krzyżu był naćpany,"
"Twoja inteligencja jest na poziomie szympansa.lol"
"Ty wracaj do klatki, bo nadeszła pora karmienia xD"
"Debil z Ciebie."
Jak widać, to Ty pierwszy zacząłeś wyzywanie innych. :) A jeśli obrażasz ludzi o innych poglądach nie licz, że ja dla Ciebie będę miły. I co ja zrobię, że Twoja inteligencja jest poniżej przeciętnej. To nie obraza, lecz stwierdzenie faktu.
"Nie pozdrawiam , obyś zdechło w mękach xD" Nawet kultury Cię nie nauczyli.
W ogólę chyba nie zrozumieliście odcinka... HGH które wypija Jezus to Human Growth Hormon jest to ewidentne nawiązanie do Lanca a cała historia z naćpanym Jezusem jest zmyślona... A odcinek bardzo dobry przy na przykład bardzo słabym I should never gone zippling...
Jak dla mnie odcinek mocno średni. Brak w nim było komizmu i zabawnych sytuacji. Do tego, jeśli to był gest poparcia dla Lance Armstronga, to mam na ten temat inne zdanie niż Stone i Parker.
Widzisz wszyscy twierdzą, że historia z naćpanym Jezusem była zmyślona jak trotyl w tupolewie.Nie zrozumiełeś przesłania tego odcinka, ani mojego.
A czy ja gdzieś pisałem, że historia nie była zmyślona? Historia była zmyślona i było to nawiązanie do Lance Armstronga. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Chodziło mi o to, że w serialu osoby, które twierdziły, że Jezus był naćpany miały rację.
Tak, ale zauważ, że w rywale Lance`a też nie wszyscy byli "czyści". Moim zdaniem wielu sportowców się wspomaga, ale tylko niektórzy zostają złapani prędzej czy później albo wcale (coś jak ze statystykami np. kradzieży). W niektórych dyscyplinach np piłce nożnej są mniej restrykcyjne przepisy antydopingowe. Maradone złapali jak wciągał koks, ale czy przez to nie był świetnym piłkarzem? Dla mnie obaj (i nie tylko oni, ale to przykłady) zawsze będą wielkimi sportowcami. Lance pokonał raka a mimo to wygrał TDF tyle razy... To że brał sterydy... Inni też brali. Jedyna skaza jak dla mnie to to, że organizował i wkręcał w to innych, ale po prostu może miał łeb do interesów (ale nie moralności :)).
Detoksynator: zamilcz, nie kompromituj się, albo skończ trollować :)
Być może troszkę źle wyraziłem swoje zdanie. Daleki jestem od całkowitego potępienia Armstronga. Jest on legendą sportu i tego mu nikt nie zabierze. Był wspaniałym kolarzem i twarzą tej dyscypliny sportu. Niemniej uważam, że powinien ponieść za to karę, tak jak każdy, który używa niedozwolonych środków. :)