PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80467
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Dobrze prowadzić równoległy temat dla tematu samej gry. Ja jakby co jestem pod wielkim wrażeniem wieści, klimatycznego trailera i nie ukrywam że jako dla maniakalnego (:P) fana serialu to jest najbardziej wyczekiwany tytuł 2013 roku.

Skoro już wątek powstał to chciałbym spytać się o rzeczy których nie ogarnąłem w trailerze.
1. O jakich gnomach mowa w trailerze? Wymieniali je jednym techem obok dobrze znanych ludzi - krabów, fanów Zmierzchu z Ungroundable czy Hipisów jako przyszłych przeciwników w grze. Gdzie się pierwszy raz pojawili bo za nic nie mogę skojarzyć
2. Czy kiedykolwiek w serialu Clyde został ZNACZĄCO powiększony? Nie powiem - moment jak rozwala gmach ratusza zwraca uwagę ale jestem ciekaw czy to jest nawiązanie do czegoś co już było czy nowy motyw?

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
tc1987

1. Gnomów pamiętam jedynie z odcinka, w którym chłopcy pisali wspólnie jakieś wypracowanie i Gnomy nachodziły, czy tam kradły bodajże skarpetki Tweekowi.

2. Zdecydowanie nie kojarzę takiego motywu.

ocenił(a) serial na 10
snikers

1.Kradły, kradły bieliznę. Było to przedmiotem niezwykłych podniet większości fangirlek. Dobrze pamiętam ;) Chętnie się z nimi zmierzę :3
2.To będzie raczej nowym motywem, ale pewnie jakieś ciekawe nawiązanie do czegoś tam będzie miało.

ocenił(a) serial na 9
tc1987

2. Kojarzy mi się z odcinkiem o peruwiańczykach, ale nie jestem przekonana.
1. tak- w odcinku z Tweekiem, gnomy mialy 3 fazy dla biznesu, 1- kradziez bielizny 2.- i 3. sukces:)

ocenił(a) serial na 9
Black_Magik_Queen

Naucz się wreszcie że nie ma czegoś takiego jak kraj Peruwiański:).

ocenił(a) serial na 9
tc1987

nic nie napisałam o kraju Peruwiańskim, tylko o "peruwiańczykach".
Naucz się czegokolwiek wreszcie, zanim zaczniesz uczyć innych;)

ocenił(a) serial na 9
Black_Magik_Queen

Będę miły - włącz kompa, kup lub ściągnij 12 sezon serialu, obejrzyj duologię "Pandemic" i dowiedz się czego totalnie nie załapałeś zanim twojej niewiedzy uczepią się więksi maniacy tego serialu ode mnie:).

ocenił(a) serial na 9
tc1987

ok, oglądam:) zobaczymy, który element mojej głupoty właśnie się odezwał.
PS. "załapałaś"- jestem panienką, dziwne, że nick nie dał Ci tego hinta. Kij z nickiem:) Mam swoje zdjęcie w avatarze. Proszę nie przyprawiać mi wirtualnego penisa:)

ocenił(a) serial na 9
tc1987

pierwsza część, 12 minuta.
i feel like an unwanted peruwian fulte band...
Honor zwracam i pokornie proszę o wybaczenie;)

ocenił(a) serial na 9
Black_Magik_Queen

Nie ma za co - nie kązdy musi znać na pamięć każdy odcinek South Park - a akurat Pandemia to chyba ulubione odcinki 12 sezonu.

Chodziło mi raczej o 2 odcinek jak sztab kryzysowy w Pentagonie szuka "kraju peruwiańśkiego" na mapie - o to mi chodzi:).

A za niepoznanie płci przepraszam - nie wczytałem się w ksywę:P. A po prostu przyzwyczaiłem się że na forach internetowych w 80 % przypadków avatar z kobietą to podszywający się facet z narąbaną psychiką więc tym bardziej przepraszam:P.

ocenił(a) serial na 9
tc1987

;) Mówisz "facet z narąbaną psychiką", a może to po prostu ktoś z kraju peruwiańskiego?;)
Pozdrawiam cieplutko:)

ocenił(a) serial na 9
tc1987

Dzięki wszystkim - dowiedziałem się gdzie pierwszy raz gnomy wystąpiły i to nadrobię. Paradoksalnie okazuje się że już te gnomy widziałem oglądając pare razy odcinek parodiujący Helikopter w Ognu gdzie sanie Mikołaja rozbiły się w saddamowskim Iraku - dobrze skojarzyć fakty:).

ocenił(a) serial na 8
tc1987

No podjarałem sie srogo, bo uwielbiam ten serial jak i gry rpg.Chyba się zahibernuje do marca.

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Tylko upewnij się że masz na tyle oddanych znajomych którzy cię odkopie na czas ze śniegu:).