Dobrze prowadzić równoległy temat dla tematu samej gry. Ja jakby co jestem pod wielkim wrażeniem wieści, klimatycznego trailera i nie ukrywam że jako dla maniakalnego (:P) fana serialu to jest najbardziej wyczekiwany tytuł 2013 roku.
Skoro już wątek powstał to chciałbym spytać się o rzeczy których nie ogarnąłem w trailerze.
1. O jakich gnomach mowa w trailerze? Wymieniali je jednym techem obok dobrze znanych ludzi - krabów, fanów Zmierzchu z Ungroundable czy Hipisów jako przyszłych przeciwników w grze. Gdzie się pierwszy raz pojawili bo za nic nie mogę skojarzyć
2. Czy kiedykolwiek w serialu Clyde został ZNACZĄCO powiększony? Nie powiem - moment jak rozwala gmach ratusza zwraca uwagę ale jestem ciekaw czy to jest nawiązanie do czegoś co już było czy nowy motyw?
Pozdrawiam.
1. Gnomów pamiętam jedynie z odcinka, w którym chłopcy pisali wspólnie jakieś wypracowanie i Gnomy nachodziły, czy tam kradły bodajże skarpetki Tweekowi.
2. Zdecydowanie nie kojarzę takiego motywu.
1.Kradły, kradły bieliznę. Było to przedmiotem niezwykłych podniet większości fangirlek. Dobrze pamiętam ;) Chętnie się z nimi zmierzę :3
2.To będzie raczej nowym motywem, ale pewnie jakieś ciekawe nawiązanie do czegoś tam będzie miało.
2. Kojarzy mi się z odcinkiem o peruwiańczykach, ale nie jestem przekonana.
1. tak- w odcinku z Tweekiem, gnomy mialy 3 fazy dla biznesu, 1- kradziez bielizny 2.- i 3. sukces:)
nic nie napisałam o kraju Peruwiańskim, tylko o "peruwiańczykach".
Naucz się czegokolwiek wreszcie, zanim zaczniesz uczyć innych;)
Będę miły - włącz kompa, kup lub ściągnij 12 sezon serialu, obejrzyj duologię "Pandemic" i dowiedz się czego totalnie nie załapałeś zanim twojej niewiedzy uczepią się więksi maniacy tego serialu ode mnie:).
ok, oglądam:) zobaczymy, który element mojej głupoty właśnie się odezwał.
PS. "załapałaś"- jestem panienką, dziwne, że nick nie dał Ci tego hinta. Kij z nickiem:) Mam swoje zdjęcie w avatarze. Proszę nie przyprawiać mi wirtualnego penisa:)
pierwsza część, 12 minuta.
i feel like an unwanted peruwian fulte band...
Honor zwracam i pokornie proszę o wybaczenie;)
Nie ma za co - nie kązdy musi znać na pamięć każdy odcinek South Park - a akurat Pandemia to chyba ulubione odcinki 12 sezonu.
Chodziło mi raczej o 2 odcinek jak sztab kryzysowy w Pentagonie szuka "kraju peruwiańśkiego" na mapie - o to mi chodzi:).
A za niepoznanie płci przepraszam - nie wczytałem się w ksywę:P. A po prostu przyzwyczaiłem się że na forach internetowych w 80 % przypadków avatar z kobietą to podszywający się facet z narąbaną psychiką więc tym bardziej przepraszam:P.
;) Mówisz "facet z narąbaną psychiką", a może to po prostu ktoś z kraju peruwiańskiego?;)
Pozdrawiam cieplutko:)
Dzięki wszystkim - dowiedziałem się gdzie pierwszy raz gnomy wystąpiły i to nadrobię. Paradoksalnie okazuje się że już te gnomy widziałem oglądając pare razy odcinek parodiujący Helikopter w Ognu gdzie sanie Mikołaja rozbiły się w saddamowskim Iraku - dobrze skojarzyć fakty:).
No podjarałem sie srogo, bo uwielbiam ten serial jak i gry rpg.Chyba się zahibernuje do marca.