PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80465
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Oficjalny wpis: "Hawkins może stracić tytuł najdziwniejszego miasteczka na Netflix. Od jutra część terytorium zajmowane będzie przez mieścinę z Kolorado. Mieszkańców rozpoznacie po dużych głowach, humorze tak czarnym, że pochłania 100% światła, i po nienawiści do Barbary Streisand. " I drugi:" Dla bezpieczeństwa, w celu uniknięcia implozji platformy przez ilość satyry, zaprosiliśmy 5 sezonów z dodatkami. M'kay? " Rewelacja :-D Jeszcze proszę w opcjach dać lektor z Kopczyńskim a będę w niebie.

ocenił(a) serial na 10
kubix28

Jeszcze jeden: "Sezony 1, 18, 19, 20, 21 i kilka dodatkowych odcinków. Czyli idealnie, by sobie przypomnieć początki, a potem wskoczyć do tematów bardziej aktualnych ;) " A myślałem,że od 1-5 a tu takie coś. Hmm,ciekawe

kubix28

"Jeszcze proszę w opcjach dać lektor z Kopczyńskim a będę w niebie."

na Niemieckim Netfliksie jest polski dubbing

użytkownik usunięty
e7l

Że co?
Polski dubbing w Niemczech?
Po ch.. im Dubbing w nie swoim języku

ocenił(a) serial na 9
kubix28

Szkoda, że nie ma wszystkich sezonów, od pierwszego do 21-go, tak jak w przypadku Family Guy, który jest dostępny na platformie Netflix od sezonu 11-go. Z Family Guy jestem na bieżąco, a South Park zawsze chciałem obejrzeć od samego początku do końca i trochę szkoda, że jest dostępny w tak okrojonej wersji.
Wiem, że mógłbym obejrzeć SP na różnych stronach, ale lepiej jest jak wszystko jest w jednym miejscu i nie trzeba szukać po różnych stronach różnych odcinków.