CO ? Mają zakończyć emisję w 2008 ? A to chamy :/ Po co ? South Park jest wciąż bardzo dobre z tego co mi wiadomo.... a tu data już z przewidywanym końcem emisji - 1997 - 2008 :/
Acha.... wielkie dzięki za odpowiedź. Czyli ten rok jeszcze niczego nie przesądza :D
nie przesadza gdyz jest to raczej pewne iz podpisza nowy kontrakt. powod tych domyslow?
-kto by sie pozbywal kury znoszacej zlote jaja :D
jak nie zrozumiales aluzji to juz trudno :D jedyny powod dla ktorego mogli by nie podpisywac kontraktu to brak pomyslow ale to jest raczej malo prawdopodobne poniewaz matt i trey maja wyobranie bardzo wielka i te odcinki sa wymyslane na bierzaco :D
A ja trzymam kciuki żeby nie podpisywali nowej umowy!
"Kończ Waść, wstydu oszczędź"
/////kto nie zrozumiał cytatu odsyłam do "Potopu" H.Sienkiewicza
komboj jestesmy w panstwie demokratycznym (wiekszosc ma racje) wiec w tym temacie raczej twoje zdanie nic nie znaczy ^^ (tylko bez obrazy :D)
ale wypowiedzieć się mam prawo. Bo jeśli nie ma głosów sprzeciwu powoli rodzi się totalitaryzm:D:D:D
A ja nie wiem o niby jakim wstydzie ty mówisz. South Park z sezonu na sezon jest coraz lepszy. Ostatnie odcinki były równie dobre, co każdy poprzedni.
Te same słowa mógłbym skierować do ciebie. Bo takie pisanie, żeby tylko coś napisać, to sobie odpuść.