PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

To są bajkowe pierdoły obrażające wiele rzeczy. Oglądanie tego to lekka strata czasu. Lepiej obejrzeć porządny film, niż podniecać się tą bajką.
3/10, tylko za to że jest lepsze od Włatców Móch, i od czasu do czasu pojawiają się śmieszne wątki. Ale do śmiesznych i inteligentnych dużo tu brakuję.
Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
darthbergi

To nie są pierdoły, a jeżeli tak uważasz, to zrób podobne "pierdoły" i zarób tyle kasy, co twórcy. Głównym celem South Park'u jest obrażanie i wyśmiewanie różnych wątków społecznych (np. polityka ). Uważasz, że oglądanie tego to strata czasu. Jeżeli wspomagasz się takim argumentem, to ja też mogę! Masturbacja jest stratą czasu, siedzenie na internecie i pisanie bezmyślnych wątków jest stratą czasu, oglądanie bardzo porządnych filmów jest stratą czasu, ponieważ mogłem zamiast tego poczytać książkę, odkryć Amerykę, wynaleźć wehikuł czasu! Oglądanie South Park'u to jest czysta rozrywka, która ma na celu tylko i wyłącznie zrelaksowanie się. Porządne filmy też są relaksem, ale z nich się uczymy, pobieramy wiedzę, jesteśmy dzięki nim mądrzejsi. Ja np. dobrego filmu nie oglądałbym np. w południe, a South Park tak - dla rozrywki ! Oceniasz South Park na 3/10, dobra - twój gust, twoja subiektywna opinia, ale chyba nie oglądałeś więcej niż 5 odcinków South Park'u. Zgodzę się, że jest lepsze od Włatców Móch. Musisz mieć zepsute poczucie humoru, jeżeli w south parku nic a nic Cię nigdy nie rozśmieszyło, i jeżeli nie zauważyłeś, że prawie każdy odcinek ma w sobie morał!

ocenił(a) serial na 10
darthbergi

3/10 hahahaha,to dopiero dowcip. Do inteligentynych dużo brakuje i obraża wiele rzeczy? Poprostu czasem trzeba dostrzec ironie..

ocenił(a) serial na 10
darthbergi

Można tak o SP powiedzieć gdy się patrzy na niego zbyt dosłownie i bez wyobraźni np. w takim odcinku jak Major Boobage całe zamieszanie z tymi kotami nie śmieszyłoby tak jeśli nie doszukamy się analogii do pewnych wydarzeń historycznych bądź problemów młodych ludzi. Osobiście nie nazwałbym żartów występujących w SP mało inteligentnymi...