PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Witam.

Obecnie obejrzałem wszystkie sezony South Parku (zostały mi jeszcze 4 odcinki 12 serii i będę mógł powiedzieć, że jestem prawdziwym fanem).

Niestety muszę stwierdzić, że Imaginationland (Part I,II,III) to jedna wielka porażka. Jestem bardzo zawiedziony po tym, ponieważ czytałem przed obejrzeniem tego, że są to jedne z najlepszych odcinków South Parku. Ja myślę kompletnie inaczej, są to trzy, ale najgorsze odcinki. Mało humoru, znowu terroryści, w ogóle bardzo nudny temat - wyobraźnia :/ .

Następny odcinek po Imaginationlandach, "The List" jest natomiast świetny :] .

ocenił(a) serial na 10
Bobey

imaginationland to jedyne dobre odcinki w 11 słabym sezonie

użytkownik usunięty
ministertornister

wg Ciebie 11 sezon jest słaby????????! Przecież to znakomity sezon i przesmieszne odcinki ;/ może nie tak fajny jak niektore inne ale wg mnie jest bardzo fajny. Imaginatioland to super odcionki, ktore pokazuja jak ważna jest wyobraznia, szczegolnie u dzieci.....

ocenił(a) serial na 10

Jak dla mnie jest to najlepszy odcinek. Od niego zacząłem przygodę z South Park i od razu tak wysoko zawiesił poprzeczkę innym, że po obejrzeniu wszystkich epizodów żaden jak do tej pory nie zrobił na mnie aż tak kolosalnego wrażenia. Pomysł, wykonanie ,muzyka sprawiły, że non stop przecierałem oczy ze zdumienia i naturalnie ze śmiechu. Oczywiście jest wiele doskonałych odcinków przy których naprawdę świetnie się bawiłem oglądając, ale Imagination już chyba pozostanie bezkonkurencyjnie ulubionym :)