.
jest nowy south park
.
ciekawe co tym razem
Moim zdaniem zaczeli dość kiepsko... Mam nadzieję, że nastęne odcinki będą na wyższym poziomie humoru!
Jest to chyba pierwszy odcinek SP w którym nie zaśmiałem (ani nawet nie uśmiechnąłem) się ani razu... Dłużył mi się strasznie. Oby następne były lepsze...
Tak, znany. Wsparłem wiele produkcji na kickstarterze, jest to element codzienny w branży gier komputerowych którymi się interesuję.
Czyli albo rozważnie wybierałeś projekty i dlatego cię nie śmieszy, albo już się wydymali i dlatego to cię nie śmieszy.
South Park zmienił się w program satyryczny o bardzo ukierunkowanych tematach, co prawda to nie nowość od kilku serii tak jest.
Albo trzecia opcja - zwyczajnie mnie nie śmieszy bo nie trafia w mój typ humoru, w przeciwieństwie do poprzednich odcinków. Nie jestem jedyną osobą której odcinek się nie podobał, dawno nie było tak podzielonych zdań o SP.
Było wiele odcinków bardzo kiepski i jeszcze więcej kiepskich (np ten o mega kupach), po prostu poprzedni sezon był naprawdę niezły. Mi też ten odcinek się średnio podobał... zobaczymy za tydzień jak będzie dalej.