PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80187
7,6 23 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

'chefa' juz raczej nie bedzie (a przynajmniej nie mówiącego tym głosem).
dno moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 10
aga_chan

zgadzam się,ale zobaczymy jak,to będzie...kto wie,nadzieję można miec zawsze..:/

ocenił(a) serial na 10
aga_chan

zgadzam się,ale zobaczymy jak,to będzie...kto wie,nadzieję można miec zawsze..:/

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

nadzieja jest zawsze, ale ponoć poszło a religię, a matt i trey raczej nie okazują skruchy.
nowy odcinek już za dwa albo trzy dni, więc sie zobaczy.

ocenił(a) serial na 10
aga_chan

Ja tam za chefem płakac nie bede, ten gosciu co udzielał glosu jest kompletnym idiota bo gada ze SP obraza religiie. Tylko zapomnial ze SP robij jaja z Chrzescijanstwa, islamu i judaizmu ktore byly juz w polowie serii, a ostatnio gdy robili jaja ze scjentoligii ("wiary" jezeli mozna to tak nazwac w ktora wierzy ten maciek ) to sie obrazil. Ale nie przeszkasdzalo mu jak robiono jaja z innych religii.
Chef byl spoko ale nie byl taki ważny i ostatnio sie zadko pokazywal, i co z tego SP to Cartman, Stan, Kyle, Kenny i Butters i to sa najwarzniejsze wg mnie postacie. pozdro*

ocenił(a) serial na 10
Lukas_26

W sumie to racja z tą religią.Jak by każdy brał"TO"wszystko poważnie,jak ten gosc,to raczej nikt by tego nie oglądał...

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

Oh my god!! they killed Chef!! you bastards!!! czy to oznacza że Chef odszedł na zawsze??

ocenił(a) serial na 10
aga_chan

niestety jeszczenie widzialem odcinka chefs return czy jakos takos ale chef powrucil i mam nadzieje ze z hayesem gdyz jego glos jest wprost wysmienity dla tejpostaci nieowiac juz o piosenkach

oooo have you seen my balls they are big salty and brown ....