PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80298
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

kogo jeszcze wnerwia porównywanie tego znakomitego serialu to WM...kto uważa ze jednak SP zawiera o niebo więcej dobrego humoru, krytyki rzeczywistości, ze jest na znacznie większym poziomie?? już cierpną mi zęby od tych komentarzy w stylu że WM są śmieszniejsi z tym debilnym "dzień dobry" a SP to nic fajnego...jak sie nie ma o niczym pojęcia to rzeczywiście Czesio stanowi szczyt humoru, podczas gdy żeby zrozumieć South Park trzeba na pewno choć troche rozeznawac się w bieżacych wydarzeniach

użytkownik usunięty
bokser_Ken_Wywietrznik

No, na przykład ja tak uważam:) Ale móchy nie są warte, żeby się z ich powodu denerwować, lepiej spokojnie wyjaśnić podstawowe różnice, a jak jakiś post jest wyjątkowo denny, to po prostu go zignorować. Są zresztą ludzie, którzy oglądają jedno i drugie, serio :)

ocenił(a) serial na 9

ale to zupełnie nie chodzi o włatców samych w sobie tylko o ta idiotyczną propagandę wokół nich, ten poziom argumentowania i samo porównywanie do SP, jako uwielbiający dobry humor i kino, wneriwam się o to, jakolwiek nie jest to tego warte...wyjasnianie óznić nie ma sensu...lepiej wskazywac na prymitywizmy i oóglnie żenujący wygląd właców na tle SP do którego filwebowska ekipa "krytyków" dość często niestety ich porównuje

bokser_Ken_Wywietrznik

Mnie wnerwia i to mocno, mimo tego że włatców też oglądam, ale włatców traktuje jak milion innych filmików na youtube a SP za coś kultowego, obejrzałem do tej pory wszystkie odcinki jakie były i posiadam film pełnometrażaowy. Sweeeeet jak to Cartmman mówi a WM is sucks.

Pozdro