PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80102
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

wczoraj ogladałam odcinek "Cartman`s Mom is a Dirty Slut" i była tam mowa o tym jak cartman szuka swojego ojca a na koncu powiedzieli że odpowiedz będzie w nastepnym odcinku.i czy rzeczywiście podali ja w nastepnym odcinku?jestli tak t kto nim był?

puma

Jego matka jest obojniakiem. Ma i damskie, i męskie narządy rozrodcze. I sama sobie go zrobiła.

Witeczek

o matko buhahaha powaznie?

ocenił(a) serial na 8
Witeczek

W 5 odcinku 14 sezonu okazuje się, że to wersja dla Cartmana, w 6 odcinku 14 sezonu dowiadujemy się, że dr Mephesto wie kto jest ojcem... Był nim prawy skrzydłowy Denver Broncos - ojciec Scotta Tonermana.

ocenił(a) serial na 8
puma

Hej, co to za przyjemność usłyszeć od kogoś zakończenie? Drugi odcinek (ciąg dalszy), drugiej serii można bez problemu obejrzeć np. tutaj:
http://kreskowki.fani.pl/#top
Pozdro.

Piramidoglowy

dla mnie przyjemność bo jestem niecierpliwa i wolę wcześniej wiedzieć.a oglądać ma jak bo ściągam tylko nie po kolei.a mam pytanko wie moze gdzie mozna obejrzeć bo nie moge tego znaleść odcinki specjalne lub nie emitowane:
- The Spirit of Christmas (Jesus vs. Frosty) ? pierwszy odcinek, -powstały w roku 1992 jako kartka świąteczna
- The Spirit of Christmas (Jesus vs. Santa) ? drugi, nieemitowany krótki odcinek, powstały w 1995 roku
- Pilot ? nieemitowany odcinek pilotażowy, dłuższy o parę minut od 1. odcinka
- The Friend Store ? parodia Latającego cyrku Monty Pythona
- The Aristocrats ? Cartman opowiada swoją wersję Arystokratów
- Chef Aid: Behind the Menu ? specjalny odcinek przedstawiający ?biografię? Chefa
- The Making of ?South Park? ? film dokumentalny, przedstawiający powstawanie serialu South Park
- Sylwester 1997 - odliczanie do Sylwestra
- Sylwester 1998 - odliczanie do Sylwestra
- Sylwester 1999 - odliczanie do Sylwestra
- Oscar 2000 - piosenka w wykonaniu Robina Williamsa na rozdaniu Oscarów w 2000 roku
- MTV Movie Awards 2000 - Parody - Parodia
- Thanks giving Special - Jay Leno w South Park

ocenił(a) serial na 10
puma

mrtwig.net do zassania przez torrent.

ocenił(a) serial na 10
Kris006

z tego co sie orientuje to odcinek pilotowy to pierwszy odcinek 1 serii. nic mi nie wiadomo o zadnym dluzszym odcinku o pare minut. w wstepie do 1 odcinka w tych smiesznych wypowiedziach treya i matta mowili o tym ze jest to pierwszy pilotowy odcinek od ktorego zalezalo czy sp bedzie krecony dalej itp a co z tym zwiazane smutne dlugie wieczory sam na sam 2 chlopow w 1 pomieszczeniu i czule spojrzenia (rotfl)

83nd1n6_Un17

znalazłam to na wikipedi daltego pytam no ale dzieki.pzdr.

ocenił(a) serial na 10
puma

http://www.allsp.com/ tu masz wszyskie odcinki i nie musisz sciagac, tylko sobie wlacz i ogladaj ;]

Lukas_26

dzieki ;)

ocenił(a) serial na 10
puma

Ojciec cartmana to ojciec chłopaka któremu zamordował rodziców i kazał mu ich zjeść czyli pociął swojego ojca i macoche i kazał swojemu bratu ich zjeśc spoko nie

rei_hino17

właśnie, wracają do tego tematu w 14 sezonie więc nie zadawać głupich pytań tylko zabierać dupę w troki i oglądać od deski do deski.

Mateo_SF

wiem już wszystko ogladałam to zeszłych wakcji ;P

ocenił(a) serial na 10
rei_hino17

W którym miejscu jest coś takiego powiedziane ?

ocenił(a) serial na 8
masti92

Odcinek 6, sezon 14 pt. "201"

ocenił(a) serial na 9
puma

jego ojcem był ojciec Scotta Tonermana :D był taki odcinek

puma

a zamach w smolensku was nie interesuje?