Witam. Wiem, że pierwszy sezon tego serialu był emitowany na "Wizji Jeden", jednak tamtejszy dubbing nie przekonuje. Pytanie brzmi: Od którego sezonu można znaleźć lektora znanego z MTV i Comedy Central?
PRO TIP: pod żadnym pozorem nie oglądaj SP z lektorem z comedy. Nie wiem jak ma się sprawa z tym na MTV, ale podejrzewam że ma podobny poziom.
''PRO TIP: pod żadnym pozorem nie oglądaj SP z lektorem z comedy. Nie wiem jak ma się sprawa z tym na MTV, ale podejrzewam że ma podobny poziom."
Niby czemu? Mi się nawet podoba lektor Jacka Kopczyńskiego. To chyba jedyny lektor w Polskiej telewizji, który chociaż stara się zmieniać głosy, co wychodzi świetnie.
Zgodzę się z opinią powyżej.Ogólnie lektor to zło i oglądam z nim filmy tylko jeśli nie mam wyboru, ale ten z MTV nie jest aż taką tragedią, w porównaniu do tego, co potrafią wymyślić nasi tłumacze a to zmienianie głosów u różnych postaci też mi się podoba.
Z tego co się orientuję to od 9 sezonu znajdziesz w internecie South Park z Lektorem (przynajmniej ja znalazłem od 9 do 12). :)
Ale jeśli się mylę (OBY, bo bym obejrzał więcej) to proszę o sprostowanie.
Dzięki. O taką odpowiedź mi chodziło. Z całym szacunkiem do reszty tutaj odpowiadających (czyt. tych, którzy "zabraniają" oglądania z lektorem), ale każdy niech sam wybiera, jaką wersję chce oglądać. Jedni wolą napisy, żeby słyszeć oryginalne głosy. Inni wolą widzieć wszystko, co dzieje się na ekranie, każdy ruch i gest. Nie musicie na każdym kroku w kółko powtarzać tego samego. Jeszcze raz dzięki, Hector_. PS. propsy za Dextera i PB ;)
Temat uważam za zamknięty.