PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80469
7,6 25 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Witam. Wiem, że pierwszy sezon tego serialu był emitowany na "Wizji Jeden", jednak tamtejszy dubbing nie przekonuje. Pytanie brzmi: Od którego sezonu można znaleźć lektora znanego z MTV i Comedy Central?

ocenił(a) serial na 10
Kozii512

PRO TIP: pod żadnym pozorem nie oglądaj SP z lektorem z comedy. Nie wiem jak ma się sprawa z tym na MTV, ale podejrzewam że ma podobny poziom.

ocenił(a) serial na 10
stonedfish

Lektor jest taki sam, w końcu CC I MTV rządzi jedna spółka

stonedfish

Dobrze, dzięki za radę ale czy znasz odpowiedź na pytanie, które zadałem?

stonedfish

''PRO TIP: pod żadnym pozorem nie oglądaj SP z lektorem z comedy. Nie wiem jak ma się sprawa z tym na MTV, ale podejrzewam że ma podobny poziom."
Niby czemu? Mi się nawet podoba lektor Jacka Kopczyńskiego. To chyba jedyny lektor w Polskiej telewizji, który chociaż stara się zmieniać głosy, co wychodzi świetnie.

ocenił(a) serial na 8
DawidOzap

Zgodzę się z opinią powyżej.Ogólnie lektor to zło i oglądam z nim filmy tylko jeśli nie mam wyboru, ale ten z MTV nie jest aż taką tragedią, w porównaniu do tego, co potrafią wymyślić nasi tłumacze a to zmienianie głosów u różnych postaci też mi się podoba.

ocenił(a) serial na 10
Kozii512

Z tego co się orientuję to od 9 sezonu znajdziesz w internecie South Park z Lektorem (przynajmniej ja znalazłem od 9 do 12). :)
Ale jeśli się mylę (OBY, bo bym obejrzał więcej) to proszę o sprostowanie.

Hector_

Dzięki. O taką odpowiedź mi chodziło. Z całym szacunkiem do reszty tutaj odpowiadających (czyt. tych, którzy "zabraniają" oglądania z lektorem), ale każdy niech sam wybiera, jaką wersję chce oglądać. Jedni wolą napisy, żeby słyszeć oryginalne głosy. Inni wolą widzieć wszystko, co dzieje się na ekranie, każdy ruch i gest. Nie musicie na każdym kroku w kółko powtarzać tego samego. Jeszcze raz dzięki, Hector_. PS. propsy za Dextera i PB ;)

Temat uważam za zamknięty.