Cartman po prostu perfekcyjny. Poziom odcinka rośnie wprost proporcjonalnie do ilości poświęconej tej postaci Cartmanowi, i to jest fakt. Dodatkowo, jak ktoś się orientuje w aktualnej sytuacji w USA - odcinek trafia w samo sedno ostatnich wydarzeń.
Razem z South Parkiem oglądam Family Guya, tam niestety twórcy zaserwowali nam do tej pory 3 nędzne odcinki 10 sezonu. South Park trzyma poziom, i będzie miał o czym robić nowe odcinki, póki nie zabraknie absurdu i idiotyzmu na świecie (albo w USA). A to prędko się nie stanie.
Do obejrzenia na oficjalnej stronie http://www.southparkstudios.com/
haha sposób w jaki Cartman wymawia "Cool" zawsze mnie będzie śmieszyć :D hahaha najlepszy odcinek tego sezonu zaraz po "the last of the meehecans" . 9/10
do tych najśmieszniejszych mogę dopisać jeszcze sposób w który wymawia imiona swoich zabawek no i 'respect my authoritah'
macie moze ang napisy czy ogladaliscie ze sluchu? na addi7ed o dziwo jeszcze nie ma...
Oglądałem ze słuchu bo tez nie było na subscene napisów angielskich ;) i dalej nie ma. Najlepsza scena byla jak Peter Panda leżał spalony i mówił "Eric, remember to stay cool" :D Nie wiem jak Wy, ale dla mnie najlepsze odcinki są zawsze jak Cartman gra główną role ;)
I'm not kiuuuuul albo the toilet has been occuped for almost 30 minutes... LOL
Masz zupelna racje, odcinek byl zupelnie beznadziejny i nudny, to jest juz ich ostatni sezon i widac, ze robia wszystko na odwal. RIP SP [*]
Postać Cartmana jest genialna, sam staram się na nim wzorować w swoim życiu aby być lepszym i fajnieszym człowiekiem.
Odcinek całkiem fajny, ale wydaje mi się, że ten sezon trochę się różni od poprzednich -> mamy motyw przewodni - dorastanie. Najpierw Stan popada w alkoholizm, teraz Cartman niszczy swoje zabawki.
A odcinek dobry - prawie się popłakałam na pogrzebie - ze śmiechu:)
Ten sezon nie jest jakiś super, ale jest chyba lepszy od poprzedniego, przynajmniej na razie.