i ,że nie spodoba mi sie po tylu latach ale narazie jestem po 1 odcinku ,ktory byl swietny i mam nadzieje ze dalej bedzie tak samo :D Az wstyd sie przyznac ale nie mialem nigdy kontaktu z tym serialem wiec teraz postanowilem nadrobic zaleglosc .Zobaczymy jak to dalej wyjdzie:D
powiedz mi skąd masz te odcinki-od pierwszego?-w aresie jest tego mnostwo ale nw ktory jest tym 1,2,4...?
z osiedlowej sieci wszystkie odcinki sa ponumerowane i maja tytul nie mam niestety dwoch ostatnich ;/
o co chodzi z tymi tytułami? sa tylko na dvd, tak? bo wg mnie nie ma żadbych tytułów odc.
pierwotnie odcinki nie posiadały tytułów, nadane zostały ileś czasu po pierwszej emisji.
dzieki za odpowiedz wiadomo ze sam moglem znalezc tytul ostatniego odcinka ale nie chcialem za duzo szukac informacji o Twin Peaks zebym przypadkiem nie przeczytal czegos o fabule dalszej. A Po obejrzeniu 5 odcinkow stwierdzam pozno ale wazne ze tak czynie , ze serial wymiata :D
Ja jak oglądałam serial, nie miałam jeszcze internetu, więc nie było możliwości by cokolwiek wyczytać, co by zepsuło całą tajemnicę, jaką to aurą okryty jest ten wspaniały film. Najlepiej nic nie wiedzieć przed seansem, a dopiero potem mozna trochę pogmerać w sieci.
ja niestety przeczytalem cos .. :/ i boje sie ze to moze byc prawda a to dalo by mi zbyt duzo wskazowek jak skonczy sie serial;/ ale mam nadzieje ze i tak mnie zaskoczy .