Ale drugi również przyjemnie mi się oglądało. Ogólnie świetny serial, wciągnął mnie do reszty. Niektóre wątki i bohaterowie mnie denerwowali (Nadine! Lucy! Andy!), ale większość to nadrabiała z nawiązką. Natomiast zdecydowanie nie podobało mi się zakończenie... Ale cóż, nie można mieć w końcu wszystkiego...
mam takie same odczucia....zakoczenie nie takie jakie bym chciala aby bylo...chociaz musze przyznac ze ostatni odcienki byl wedlug mnie jednym z ciekawszych bo wiele odcinkow niestety poprzez nieciekawe watki nudzilo troche mnie
Zakonczenie,było bardzo dobre. Chciałyscie miec jakis happy end? Bez zartow dziewczyny
Jakie "łyście"? Jakie "dziewczyny"? Masz problemy z rozpoznawaniem znaków, czy jak?
po prostu chodzi mi o to ze po tylu godzinach ogladania serialu przyzwyczailam sie i bardzo polubilam postać agetna Coopera a tu nagle takie cos...nie mowie ze bylo zle tylko po prostu pozostal maly niedosyt,ciekawosc co stalo sie pozniej.niestety tego sie juz zapewne nie dowiemy:(
mialem dokladnie takie samo odczucie co do zakonczenia i genialnego osatniego odc. ale to wlasnie jest Lynch, ktory bawi sie z widzem ..robi z niego poniekat ''glupka'';p tak to odbieram..ale wlasnie przed tyg. poraz 2 obejrzalem caly serial i FWWM i tak doszedlem do wniosku w zwiazku z Coop'em ,ze on jednak bedac uwieziony (tzn. jego dobra strona) w czarnej chacie ma w niej jakies bardzo wazne zadanie co pokazuje scena z FWWM kiedy Laura Palmer zostaje tak mi sie wydaje ''odkupiona'' tzn. udaje sie do czegos w rodzaju 'bialej chaty' wlasnie dzieki Dale'owi. W jednym z odcinkow chyba major Briggs powiedzial mu ,ze jest kims wyjatkowym a Hawk,ze jezli czlowiek spotka w czarnej chacie swoje ciemne odbicie i zabraknie mu odwagi jego dusza zostanie unicestwiona a Coop raczej przetrwal..oczywiscie wiele jest znakow zapytania i mozna tylko sobie 'pogdybac':P .Gdzies czytalem, ze Coop mial w kolejnym sezonie gdzie bardziej mial byc rozwiniety watek bialej chaty stanowic przeciwienstwo dla BOB'a i w koncu miec na tyle sily i dobrej mocy aby z nim zwyciezyc :) Tak czy inaczej dla mnie TP nie konczy sie tak dramatycznie szczegolnie po obejrzeniu FWWM i wierze w Dale bo jak nie on mialby byc tym 'jedynym' co moglby kiedykolwiek wygrac to kto?;p Pozdr dla fanow i maniakow TP:D